NAKON 20 GODINA ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA: Lidija Ocokoljić sa porodicom napušta kuću svoje sestre Cece Ražnatović

Porodice Svetlane Cece Ražnatović i njene sestre Lidije Ocokoljić već 20 godina žive zajedno u Cecinoj kući na Dedinju.

Lidija je skoro 20 godina u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, iz koga ima čak četvoro dece. Svi oni nastanjeni su u vili u Ljutice Bogdana, a u emisiji "Ceca show" na televiziji "Blic" Ceca je otkrila da se uskoro svi sele.

Poznato je da su dve sestre nerazdvojne, pa su tako i ovog puta zajedno provele veče sa prijateljicama u jednom beogradskom restoranu.

- Vezani smo svi, gledaj samo Lidija i ja. Od kad se ona rodila, nismo se razdvojile. Sad pošto oni treba da se sele, prvo pitanje kad ljudi čuju da se sele je kako ćemo nas dve da se razdvojimo?! - isričala je Ceca svojoj prijateljici.

- I ja se pitam isto kako ćete, ja ne verujem u to preseljenje - kaže Cecina prijateljica.

- Veljko kaže, naravno oni će se preseliti, a majka će sa njima - našlila se Ceca.

Ceca je prokomentarisala i kako bi se osećala da u kući ostane sama.

- Kako bi izgedalo da budem sama u kući?! Pa... top! Cela gajba moja - našalila se pevačica i dodala:

- Šalim se, moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek, kad god ja poželim biće tu i za mene i uz mene.

Ceca je istakla da će Lidija Ocokoljić živeti u mirnom kraju u njenoj blizini.

- Potpuno u mirnom kraju, imaju divnu terasu. Kao travica, terasa, isto da može da se sedne. Mi smo živele u iznajmljenoj kući dok se kuća završavala. Tamo gde smo živeli, tu isto u kraju, totalno zavučena kuća, a odmah iza placa šuma. Mir, samo čuješ cvrkut ptica. Preselismo se ovamo, bio je jul mesec, po celu noć turiraju motori, puštaju mi moje pesme do daske... Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim i kaže on meni: "Navići ćeš se!" I evo sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mestu - kaže Ceca.

Popularna pevačica nije krila da joj prijaju mir i tišina, kao i da je i njenoj sestri to potrebno.

- Nije mi neobično, prija mi. Kada pričamo Lidija i ja, kada svi odu negde svojim obavezama, a ono tišina i mir u kući, ne ulaze, ne izlaze... Odmaramo mozak i kažemo jedna drugoj: "Kakva milina". I ona je željna mira kao i ja - kaže Ceca.

Izvor: Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još