VARALA JE MOG SINA, IMAM DNEVNIK SA IMENIMA MUŠKARACA: Miša Grof pobesneo posle tvrdnji Nikoline Pišek da je Vidoje Ristović imao ljubavnicu

Prošlo je više od godinu dana otkako je istoričar umetnosti, Vidoje Ristović pronađen mrtav u stanu gde je bio na masaži. Njegova supruga Nikola Pišek, iznela je sada šokantne detalje u javnost, te tvrdi da je žena koja je bila u stanu kada je Ristović preminuo zapravo bila njegova ljubavnica.

Nikolina je, naime, takođe dodala da je i otac Vidoja Ristovića, Miša Grof navodno sve to znao, ali je u javnosti plasirao sasvim drugačije.

- Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža. Sve je jako čudno, uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da mu je srce otkazalo - rekla je Nikolina, a njen svekar Miša Grof se oglasio za "Blic" povodom celokupne situacije.

- Nije istina. Ona je luda žena. Nikada to nisam ni pričao. Imam dnevnik sa imenima muškaraca sa kojima je bila dok je bila u braku sa Vidojem i sve ću to objaviti - rekao je i prokomentarisao podelu imovine zbog čega inače nisu u dobrim odnosima:

- Ne lajem, ja ćutim, a ona laje. Ona je davala komentare u moje ime. Bila je na sahrani i više je nikada nisam ni video, a ni čuo. Imovina o kojoj se pisalo je imovina mojih roditelja, najbolje da joj to dam.

Izvor: Blic.rs
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još