I PRE SUPRUGA SAM IMALA IME I PREZIME: Katarina Grujić progovorila o braku sa Markom Gobeljićem i osudama da je samo želela da se bogato uda

Pevačica Katarina Grujić progovorila je o poslu, ali i o privatnom životu.

Tridesetjednogodišnja folkerka sa nastupa se vraća umorna, ali srećna.

- Umorna sam, iscrpljena sam, ali takav je posao. Jedva čekam da idem kući. Mnogo se radi, mnogo se putuje, ali ja sam ipak raspoložena jer radim ovaj posao iz ljubavi, ne zbog novca. Super je što se zarađuje naravno, ali vraćam se sa osmehom sa nastupa. Od malena sam na estradi, družila se, poznavala...

Na pitanje da li joj smetaju komentari da se dobro udala i da je "upecala" fudbalera Marka Gobeljića, Kaća je odgovorila:

- Ne znam ko to kaže... Da sam htela da uhvatim nekog, da se udam za milijardera verovatno bih se i udala za milijardera. Gluposti. Ja sam i pre Marka imala svoje ime i prezime. Moja porodica je imala isto, najnormalnije smo živeli... Sve što sam poželela kao mala, to sam imala, sada što poželim isto priuštim sebi ili sama sebi ili muž. Tako da ne vidim ništa loše u tome, samo neka pričaju, mnogi bi voleli da su na mom mestu, ali nažalost ne mogu.

Ona je otkrila i planove za predstojeći period, te istakla da će pored posla, uživati i sa svojom mezimicom.

- Ćerka ide sa mnom u Budvu na mesec dana, mene čeka tamo turneja, ona će uživati. Marko ne ide sa nama, čekaju ga pripreme, nema dovoljno vremena bude sa nama. Ali kad ugrabi neku priliku on će doleteti prvim avionom do nas.

Atraktivna crkna otkrila je i kako vaspitava ćerkicu Katju.

- Ja sam dežurni policajac, tako će i biti. Ja volim disciplinu. Žensko sam, tako da bih ja da radim sa njom. Tako da mislim da će više mene slušati, a tatina mezimica, pa kad je budem grlila trčaće kod njega. I onda će biti sve oprošteno.

Izvor: Blic.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još