Neverovatan uspeh odbojkaša

BEOGRAD, 18. septembra 2011. (Beta) - Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da je ostvaren "neverovatan uspeh" plasmanom u finale Evropskog prvenstva.

"Svi smo više nego presrećni. Ovo je fantastična pobeda ostvarena u jednoj iscrpljujućoj borbi i sa puno želje. Neverovatan uspeh. Još nismo svesni koliko je veliko to što smo se našli u finalu Evropskog prvenstva i to eliminacijom Rusije", kazao je Kolaković novinarima posle pobede u Beču protiv Rusije sa 3:2 u setovima.

"Mnogo toga bih naravno hteo da kažem, ali suština je da ovo moramo što pre da zaboravimo, pošto u nedelju igramo finale za šta nam treba možda još bolja igra", dodao je on.

Reprezentativac Srbije Marko Podraščanin ocenio je da je u nedelju "najveća prilika u poslednjih deset godina" da se osvoji zlatna medalja na Evropskom prvenstvu.

"Ispred nas je najveća prilika u poslednjih deset godina, koliko nemamo zlato, da osvojimo jedno. Moramo mirno i pametno da udjemo u meč. Verujem da smo u ovom trenutku bolji od Italije", dodao je on.

Finale Srbija - Italija igra se u 18 sati, dok je u 15 sati meč za treće mesto izmedju Rusije i Poljske.

..

Pogledajte još