MANJE VINA, MANJE VINA: Koji horoskopski znaci ne podnose alkohol?

Horoskopski znakovi imaju različite karakteristike koje mogu da se odraze na njihove životne navike.

Kada je u pitanju konzumiranje alkohola, neki horoskopski znakovi su poznati po tome da imaju nisku toleranciju na alkohol i ne podnose ga dobro. U nastavku teksta saznajte da li ste među njima.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj osetljivosti i empatiji, što znači da su vrlo osetljive na toksine u alkoholu. Takođe, Ribe vole da "utope" svoje emocije u alkoholu, što može da dovede do problema s prekomernom konzumacijom alkohola.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj osetljivosti i sklonosti depresiji. Alkohol može da pogorša te simptome i da dovede do lošeg raspoloženja i depresije, pa bi trebalo da budete na oprezu.

Devica

Device su poznate po svom perfekcionizmu i kontroli. Alkohol može da dovede do gubitka kontrole, što je za Device vrlo neugodno. Takođe, Device su poznate po svojoj niskoj toleranciji na alkohol i često imaju problema s mamurlukom.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj ambicioznosti i ozbiljnosti. Alkohol može dovesti do gubitka kontrole nad situacijom i uticati na njihovu sposobnost da se fokusiraju na svoje ciljeve.

Bik

Alkohol može uzrokovati nestabilnost i haos u životu, što Bikovi ne vole. Takođe, Bikovi su poznati po niskoj toleranciji na alkohol, zbog čega pate od intenzivnih mamurluka.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još