NISAM IZGUBILA VERU U BRAK: Krstinja Matanović progovorila o ljubavnom životu

Posle razvoda, nekadašnja zvezda "Granda" Krstinja Matanović vratila je devojačko prezime i vratila se u porodični dom, a nakon izvesnog vremena pronašla je novu ljubav.

Nakon iznenađenja koje joj je novi dečko priredio, Krstinja je pokazala partnera kojeg je mesecima unazad vešto krila od javnosti.

Podgoričanin po imenu Radovan osvojio je srce lepe pevačice, a njegovu fotografiju ne pokazuje često javnosti, iako joj je upravo on vratio veru u ljubav. Ona je sada detaljno obrazložila svoje razloge, odgovorivši i na pitanje da li bi ponovo stala na ludi kamen.

- Smatram da je život udvoje nešto najlepše kada živiš sa pravom osobom i ponovo bih se udala, to je sigurno. Nisam od onih koji su izgubili veru u brak jer me sadašnji pratner upravo uverava u suprotno. A mislila sam da se nikada više neću zaljubiti.

Pevačica je pojasnila kako se osećala u trenucima nakon razvoda.

- Mislila sam da meni niko ne može da ugodi i da je problem u meni. I da sam ja kriva zapravo, a nisam bila kriva ništa.

Foto: krstinja_official/Instagram

Krstinja je i ispričala šta je presudilo da promeni svoja uverenja.

- Pomogla mi je da to shvatim činjenica da sam godinama živela u odnosu gde je sve bilo da ne kažem na meni, ali nisam uopšte osećala da sam žena. Svaka žena voli pažnju, voli da je žena u pravom smislu te reči. Sadašnji partner mi je zaista dokazao da sam žena, voljena, mažena i pažena, i vratio mi je veru u ljubav.

Pevačica je objasnila i zbog čega ne želi da javno eksponira partnera.

- Iskreno mislim da nešto ipak treba sačuvati i za sebe. Postoji ljudi koji mogu da se nose sa tim, ali i oni koji ne žele da se slikaju i budu javno eksponirani poput mog partnera i ja to poštujem.

Izvor: Kurir.rs/Grand
Foto: krstinja_official/Instagram

Pogledajte još