JAKO JE PODLA, SKOVANA JE OD ZLA: Anđelo Ranković žestoko opleo po suparnici Jovani Tomić Matoroj (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" Anđelo Ranković razgovarao je sa voditeljem Darkom Tanasijevićem o svom odnosu sa Anitom Stanojlović i dao sud o žestokim svađama sa Jovanom Tomić Matorom, a potom se osvrnuo i na aktuelna zbivanja u Beloj kući.

- Matora i ti ste ove nedelje imali ozbiljan verbalni okršaj, kako je do toga došlo? - upitao je voditelj.

- Mislim da je do toga moralo da dođe. Mnogima je promaklo kakva je Matora. Ona želi da pokaže da je dobar drug, da je laf i kako je idealna. Ona možda i zna da bude široke ruke, ali je pozadina svega toga malo drugačija - kazao je Anđelo.

- Matora kaže da ima isti fakultet kao i ti - dodao je voditelj.

- Ne, nema, ona nema diplomski. Ona vređa mene na sve načine, u to se uključio i Ivan Marinković koji izgovara najgnusnije reči Aniti. Oni misle da ja neću reagovati na to?! - kazao je Ranković.

- Koliko te boli to što je Matora uvredila tvog ujaka i majku, ali i spomenula neke ljude sa estrade? - upitao je Tanasijević.

- Iskreno, ne može da me zaboli, jer to ona goovri. Naravno da mi je teško kad neko spominje moje nadraže, ali kako se ona ponaša prema svojim roditeljima? Kuka, a ne ide da obiđe svoje roditelje - kazao je Anđelo.

- Kako Anita reaguje na njene uvrede? - upitao je voditelj.

- Ona je mlada devojka. Utiče na nju, boli je kad Matora iznosi bljuvotine na račun njenog brata, ali ona to ne želi da pokaže - kazao je Anđelo.

- Šta to govori o Matoroj? - upitao je Tanasijević.

- Jako je podla, skovana od zla. Izdaje svoje bivše partnerke, ali i dodaje i izmišlja. Izdala je osobe s kojima je do juče bila dobra - kazao je Anđelo.

- Ivan i Jelena su imali prvu svađu, kako to komentarišeš? - upitao je voditelj.

- On je trol, a ona buđolina. Oni su cirkus, jako su sujetni - rekao je Ranković.

- Čega ima u odnosu Jelene i Ivana? - upitao je voditelj.

- Mislim da su se Ivan i Jelena dogovorili da ovde uđu i budu mirni, a ko zna kakav je njima brak napolju. Na Žaninoj sam strani u svađi koju imaju - kazao je Anđelo.

- Kako komentarišeš Bojanine navode da imaš vanzemaljski ego? - upitao je voditelj.

- Šta imam da kažem ja o njoj? Ona je sama po sebi katastrofa, kao i Anđela takođe. Anđeli ništa nije sveto, to je definitivno. Bojanu ne zanima ništa u vezi Anđeline porodice, ne zanima je ništa, a tek Anđelu ne zanima kako se osećaju njeni - rekao je Ranković.

- Šta misliš o tome što je Maja Marinković rekla da Anita širi noge s vrata? - upitao je voditelj.

- Maja nekom da kaže koja je ovde imala onoliko muškaraca? Koliko je ona njih imala, je l' Maja moralna tu? - rekao je Anđelo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još