MOJA ĆERKA IMA UROĐENI POREMEĆAJ ISHRANE, U SRBIJI SE MALO ZNA O TOME: Ivana Selakov iskreno o zdravstvenom problemu sa kojim se suočava njena naslednica Kruna

Pevačica Ivana Selakov (44) odlučila je da javno progovori o ćerkici Kruni, koja sada ima četiri i po godine.

Ivana i njen nevenčani suprug Peđa Mirković, sa kojim je u ljubavi 15 godina, imaju veliki problem sa naslednicom, koja, kako pevačica ističe, ima poremećaj ishrane.

- U nekim stvarima jesam stroga, u nekim ne. U nekim stvarima sam stvarno stroga... Najviše sam stroga oko hrane. Naša ćerka ima neki poremećaj ishrane, urođeni, o tome se jako malo zna u našoj zemlji. Više postoje neki članci na engleskom jeziku koje sam ja čitala, ona je veliki izbirač - rekla je pevačica i dodala:

- Ona stvarno ima veliki problem, tj. mi. Najviše se svađamo oko hrane. Sve ostalo pada u drugi plan, svađamo se i natežemo da išta unese u sebe. Sve ostalo je okej kod nje - kazala je Ivana Selakov za "Premijeru, vikend specijal".

Pevačica je prokomentarisala i proces vantelesne oplodnje, kojem se svojevremeno podvrgla, posle kojeg je dobila ćerkicu.

- Prošla sam kroz proces vantelesne oplodnje, imala sam sreću da mi uspe iz prve. Mnoge žene me kontaktiraju na društvenim mrežama za to, uputim ih gde da idu, preporučim im moju doktorku Gocu, znam koliko je sve to važno, imamo najbolje doktore na svetu.

Ivana Selakov je, inače, nedavno pričala da ne želi da živi u braku.

- Papira neće biti i što bi sad menjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dete. Nema potrebe, niti imam sad neku želju da to organizujem, imam sad neke potpuno druge prioritete, dobro nam je, funkcionišemo, obeležili smo 15 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž sa papirom ili bez, tako da u današnje vreme je uspeh i 15 godina opstati zajedno.

Izvor: Pink.rs
Foto: selakov/Instagram

Pogledajte još