NIKADA NEĆE IZAĆI IZ MODE: Koji modeli letnje obuće su u trendu ove sezone?

Letnja obuća 2023. godine koja će biti u fokusu, vrti se oko vanvremenskih klasika.

Bilo da ste minimalista ili veliki maksimalista u srcu, ne može se poreći moć učvršćivanja odeće sa bezvremenskom cipelom. Naravno, može biti teško otkriti najbolje stilove, posebno sa prilivom trendova ovde-danas, nestali-sutra.

Trik da se osigura da se ne kajete jeste da tražite trajne siluete napravljene visokokvalitetnim zanatom. Postoji nekoliko brendova koji su savladali umetnost bezvremenskih letnjih cipela.

Modne japanke

Ovaj model obuće popularan je već decenijama, kako zbog udobnosti tako i zbog raznolikosti kada je kombinacija u pitanju. Japanke se idealno slažu i uz pantalone, haljine, suknje i šortseve, te su neizostavni deo svakog letnjeg garderobera.

Espadrile

Ovaj model letnje obuće je takođe zahvalan za kombinovanje, a uz to je neverovatno udoban. Stoga, ne čudi što spada u najpopularniju obuću za leto.

Elegantne papuče

Papuče su uveliko ušle i u visoku modu, pa bilo da birate one sa štiklom ili neobičnijeg dezena, nećete pogrešiti ni ove, a ni svake naredne sezone.

"Pecaroške" sandale

Ovaj model se od nedavno ponovo vratio u fokus, iako je oduvek u modi. A sandale su udobne i mogu da prođu i za dnevne i večernje varijante, uz svaki stil i način odevanja.

Mini štikla

Sandale na mini štiklu su takođe uvek u modi. Pored toga što su udobne, idealna su opcija za kancelarijsku garderobu.

Blok štikla

Nešto veća potpetica za dame koje vole štikle, ali u isto vreme vole i da im bude udobno tokom celog dana. Ovaj model letnje obuće je takođe uvek popularan i uvek dobro izgleda.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još