ISTRAŽIVANJE DALO ODGOVOR: Kakav seks vole sredovečni muškarci?

Internet stranica "LeAffair" sprovela je anketu i obavila istraživanje na temu seksualnih želja muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Pročitajte rezultate ankete i odgovore na pitanje kakav seks vole sredovečni, ali i mlađi pripadnici jačeg pola.

Nežno, a ne prljavo i grubo

Šta god da ste mislili, verovatno će vas iznenaditi činjenica da muškarci koji su stariji od 40 godina, u krevetu najviše žele romantiku. Na prvom i drugom mestu njihovih želja nalaze se ljubljenje i nežan, lagani, mazni seks i, verovali ili ne, ali ovo je ispred oralnog seksa.

Nakon toga, na listi sledi "normalan seks" (šta god pod tim podrazumevali) a zatim i seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklama, kao i sado-mazo igrice i seks utroje. Ono što im uopšte ne pada na pamet jesu fotografisanje i snimanje za vreme seksa.

Kakva je situacija sa mlađim momcima?

Prema ovoj anketi, muškarci u dvadesetima i delimično oni koji su u 30-im, dosta su spremniji na eksperimentisanje. Primera radi, seksi fotografije i video-snimci su im super, a seks sa više osoba se nalazi među njihovih top pet želja u krevetu.

Kako istraživanja pokazuju, muškarci su seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine. Međutim, ono što istraživanja takođe pokazuju, jeste da su tada više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. Kvalitet seksa se najviše menja u četrdesetim godinama života, a potvrđeno je da i muškarci i žene u četrdesetima imaju manje seksa, ali da seks tada postaje značajno kvalitetniji.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još