PO IZBORU JAČEG POLA: Tri savršene letnje frizure prema mišljenju muškaraca

Leto 2023. donelo je na velika vrata ogroman izbor frizura. Nose se i '90-ies kikice, punđe, talasi, visoki i niski repovi, sve moguće vrste pletenica i fake pletenica, lokni, a da ne govorimo o načinima šišanja.

Naravno, određeni stilovi već su se izdvojili, a "jači" pol ovog puta dao je svoje mišljenje o tome šta je njima dopadljivije na ženama što se tiče kose.

Izdvojili su tri letnje frizure koje dobro izgledaju na svakoj ženi, imala 20, 30, 40 ili više godina, a koje ne zahtevaju previše vremena za stilizovanje.

Lokne i talasi koji izgledaju prirodno

Očekivano, sve što izgleda prirodno, muškarcima će se dopasti na prvu. Mada, ruku na srce, retke su i žene koje vole jako uvijene, neprirodne lokne.

Ipak, talasi ili pak nežne opuštene lokne ne samo što će kosi dati volumen, već će i svaki outfit podići na nov nivo, čak i ako ne nosite šminku, a kako stvari stoje, izgledaćete neodoljivo i muškom polu.

Frizura kao da ste ustali iz kreveta

Stil koji je ovako opisan zapravo je jedan od brzih načina stilizovanja, pogotovo ujutru, kada nemate mnogo vremena i kada je dovoljno da kosu "nagužvate" sa malo pene.

Ovaj "bed look" sjajno izgleda sa aksesoarima, i pogotovo ako imate kraću kosu, poput bob ili lob frizure.

Kod duže kose, messy bun, odnosno neuredna punđa, fantastična je alternativa.

Visok rep

Sleek pony je defintivno jedan od najpopularnijih trendova sezone, a kako stvari stoje, frizuru koju žene obožavaju zbog praktičnosti, podjednako vole i muškarci.

Ovaj stil idealan je i kada vam je kosa prljava, a želite da produžite pranje na još jedan dan, ili pak kada vam nešto iskrsne, a nemate vremena da se isfenirate i slično.

Treba vam samo malo gela i eventualno četkica ukoliko želite da stilizujete baby bangs, i voila, spremne ste za polazak (i neodoljive muškom polu).

A kako ovaj stil može da "radi" i kao lifting lica, idealan je i za žene 40+, i za mlade devojke, a izgledaće dobro i ukoliko uvijete rep, ili pak kombinujete rep sa šiškama.

Izvor: Wanted.mondo.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još