RAZVOD ME JE OJAČAO: Lidija Vukićević progovorila o ljubavnom životu i mlađem izabraniku

Glumica Lidija Vukićević pravi je dokaz da su godine samo broj. Polako ulazi u sedmu deceniju, a živi život punim plućima uprkos brodolomima koji su je zadesili u životu, a o kojima retko i govori.

- Ja sam malo čudna osoba, na primer, selila sam se sto puta u životu, živela sam u Holandiji, Americi, Turskoj, u Beogradu i tako dalje, ali kada odem iz jednog mesta ja ga presečem i zaboravim. Takva sam osoba, takav sklop. Uopšte se ne vraćam na to jer je život previše kratak da bih se ja bavila kako je nešto bilo. Hoću da mi danas i sutra bude lepo. Mada niko u mojoj porodici baš nema tu crtu - kazala je glumica, ističući da je krupne odluke u životu, nije "skupo plaćala":

- Nikada! Zato što sam ja uvek stajala iza tih odluka makar one bile pogrešne. Možda sam nekada posle shvatila da nešto nije trebalo, ali retko kada sam sebe preispitivala. Čak i kada sam rešila da se razvedem odmah sam to uradila, sutradan. Prosto ne bavim se lošim stvarima, ne idem u sitne detalje, ali uvek dobro razmislim pre nego što donesem odluku - objasnila je Lidija Vukićević.

Glumica kaže da se zbog odluka ne kaje u životu, i sve bi isto uradila.

- Kada bih se opet rodila verujte da bih želela ceo moj život bude ovakav kakav jeste bio. Pa čak i taj razvod. Naravno, iako to nije nešto lepo, ali ja sam kao devojka i devojčica živela pod staklenim zvonom, a taj razvod me je ojačao - poručila je ona.

Podsetimo, nedavno je odjeknula vest da je Lidija u emotivnoj vezi sa znatno mlađim dečkom što je glumica bez problema i potvrdila.

- Godine ne znače ništa, to je bez veze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu. Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada - kazala je Lidija, prenosi Grand.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: vukiceviclidija/Instagram

Pogledajte još