SAŠA POPOVIĆ JE ZNAO U KOGA DA ULAŽE: Tanja Savić progovorila o "Zvezdama Granda" i odnosu sa Slavicom Ćukteraš i Milanom Stankovićem

Pevačica Tanja Savić nikada nije javno govorila o svojoj zaradi i bogatstvu, a ovom prilikom je otkrila svoje navike i svakodnevicu, kao i kako izgleda njen dom, te naglasila da se njen život ne razlikuje od bilo koje druge žene.

Ona se na početku razgovora osvrnula na svoju prodicu, sinove koji su već porasli i ušli u pubertet.

- Sve je dobro. Rastu, dobri su. Kreće period gde postaju tinejdžeri, ne znam šta me čeka, ali s ljubavlju se sve može postići - istakla je Tanja za "Telegraf" koja svoje naslednike odgaja kao samohrana majka.

Iako je nekoliko godina bila predana porodici, te zapostavila muzičku karijeru, Tanja je i danas jednako popularna i voljena među publikom, a kako kaže, to je jer njeni fanovi prepoznaju iskrenost u njoj.

- Da, ljudi prepoznaju moju iskrenost. Ja sam obična žena od krvi i mesa koja ima emocije, koja pati, srećna je i tužna. Zašto bih glumila nešto što nisam? Ne živim drugačije od drugih ljudi. Takođe pijem vodu, jedem hranu, volim ćevape... Lupam sad, nabrajam! (smeh) Volim salate, da popijem koka-kolu... Nekad pazim zbog prirode posla da se ne ugojim. Nemam ništa od dijamanata po kući, lustere i to... Sve mi je normalno. Skromno živim - priznala je pevačica.

Na pitanje da li se u skorije vreme čula sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, Tanja kaže:

- Moram prvo to da čujem od nje... Nismo se čule. Žao mi je šta god da se desi oko nje, jer ona je moja generacija, iz našeg gnezda "Zvezda Granda". Mi smo bili prvi u tome i vezuje me emocija za nju, ma šta god mediji pričali i bilo ko rekao, ja kad se njeno ime spomene osećam emociju. Bilo bi mi sutra žao, ako bi joj nešto trebalo naravno da bih joj izašla u susret kao prijatelju. Znaš kroz šta sam ja prošla...

Tanja je prokomentarisala i odnos sa Milanom Stankovićem o kojem se neprestano priča, iako se povukao iz javnosti.

- Nije baš blizak, jednom smo popričali u Cirihu, čini mi se. Sedeli smo na nekom stepeništu i ušli smo u neku filozofiju našu i mogu ti reći da smo slični. Emotivci, umetnici, kapiramo se vrlo dobro. Neko kad bi seo pored nas i čuo, rekao bi: "Bože, o čemu ovi pričaju" - rekla je Tanja, pa prokomentarisala navode da je Saša Popović u njih previše verovao na početku karijere:

- To mi laska. Popović ne bi bio mag u svom poslu, da nije imao taj osećaj od koga može da napravi zvezdu. Znao je u koga ulaže novac i u koga veruje, znao je šta radi.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još