NE ZNAM ŠTA JE BRAČNA KRIZA: Seka Aleksić progovorila o odnosu sa suprugom Veljkom Piljikićem i odrastanju sinova Jakova i Jovana

Pevačica Seka Aleksić spojila je lepo i korisno, tako da sada vreme provodi sa porodicom na moru, gde ima i mnoštvo nastupa. Kako je rekla u intervjuu za domaće medije, njeni naslednici Jovan i Jakov još uvek ne shvataju u potpunosti popularnost svoje majke.

- Oni su videli mene nekoliko puta, gledaju, veoma često. Imaju tu neku kontrolu, žele da ja okrenem kameru na telefonu da oni vide gde sam. Stariji sin je već svestan, on sve zna, zna on ko je mama. Čudno se ponašaju kad se ja fotografišem sa ljudima, nekako to ne mogu da razumeju.

Seka tvrdi da kod nje u kući vlada anarhija i haos jer ne stiže da se pozabavi domom.

- Svakog dana sam u drugom gradu, u kući je haos.

Pevačica kaže da nije zadovoljna svojim fizičkim izgledom.

- Ja nikad nisam zadovoljna. To je stvar kod žena. Uvek može bolje i uvek postoji nešto što bismo korigovali.

Podsetimo, Seka Aleksić nedavno je prokomentarisala činjenicu da se mnogo parova sa javne scene u poslednje vreme razvelo, te navela da smatra da je i pandemija koronavirusa u velikoj meri uticala na međuljudske odnose.

- Njima je verovatno samo falio okidač - rekla je pevačica, koja je zatim upitana da li je ona nekad imala krizu u braku sa suprugom Veljkom Piljikićem.

- Ne, ja ne znam šta je bračna kriza.

Izvor: Kurir.rs
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još