LEVA NOGA ME UŽASNO BOLI: Milić Vukašinović progovorio o zdravstvenom stanju pred operaciju

Milić Vukašinović zbog jakih bolova nedavno je prekinuo odmor sa suprugom Suzanom, pa je na njen nagovor potražio lekarsku pomoć. Roker će kako je otkrio već sutra imati operaciju aneurizme.

Vukašinović trenutno se nalazi na klinici za kardio - vaskularnu hirurgiju u Beogradu gde čeka operaciju. Kako je i sam priznao iako ne voli da ide po lekarima, a pogotovo ne da leži u bolnici jer mu ne dozvoljavaju da puši, da nema strah od operacije i mogućih komplikacija.

- Odemo na ultrazvuk leve noge, kad aneurizma. Onda su mi gledali i desnu nogu, kažu ima i na njoj, ali manje. Ipak, prvo će rešiti levu nogu, koja me boli užasno. Ubija... Evo, čekam operaciju biće danas ili sutra. Obavili su sve pretrage, skenirali su sve, tako da znaju šta sve treba da rade - objasnio je roker i rekao da posle niza operacija koje je imao nema strah iako ima 73. godine.

- Nedavno sam operisao dve kile (bruh). Imao sam ranije još nekih operacionih zahvata. Nema straha kad operacija treba da se obavi - objasnio je roker kome je 24 godine mlađa žena Suzana najveća podrška u ovim teškim trenucima.

Izvor: Infomer.rs
Foto: vukasinovic_milic/Instagram

Pogledajte još