PITOMA JE I TOLIKO OBIČNA: Familija Nemanje Gudelja progovorila o budućoj snajki Anastasiji Ražnatović

Iako je pola života proveo daleko od naših prostora, fudbaler Nemanja Gudelj, po svemu sudeći, rodnu grudu nije zaboravio.

Štaviše, kad god mu obaveze dozvole, Gudelj poseti domovinu svog tate Nebojše i majke Olivere. On je sa izabranicom, pevačicom Anastasijom Ražnatović, nedavno bio u rodnom selu njegovih roditelja, i to čak pet dana.

Pripadnici sedme sile su sada, na ulazu u Trebinje, pronašli dom Nemanjinog prvog rođaka Stefana Gudelja, koji je, takođe, fudbaler. Njegova baka Bojana je dočekala novinare na porodičnom pragu i sa zadovoljstvom sa njima porazgovarala.

- Moj unuk je Stefan. On je u omladincima u "Zvezdi". Bili su nedavno u Trebinju. Nešo je skaut mom unuku. To je tradicija Gudelja. Nemanjini otac i majka su sve sami stvorili. Jako sposobna i uspešna familija. Neša znam, ali suprugu Olju slabo - kaže baka Bojana Gudelj.

Oduševljena je budućom snajkom Anastasijom.

- Ponosna sam i na Stefana i na Nemanju. Dolazila je Anastasija. Upoznala sam je pred domom kulture. Predivna devojka - rekla je Bojana za "Kurir".

Novinare je put dalje odveo direktno do sela Gudelja. Dvadesetak kilometara od centra grada, u netaknutoj prirodi, nalazi se dom fudbalera.

- Kuća Neše i Olje vam je odmah na početku, s leve strane. Divna porodica - rekla je komšinica.

- Dobro došli. Nemanja je sin mog devera. Predivno dete. Pre dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelepa, pitoma, fina, sedela je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje želeli da budu ovde na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mestom, ne interesuje je grad - rekla je ponosna strina.

I druga strina je imala šta da kaže o njima.

- Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: "Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovde." Vole se i čim je to lepo sve, neka deca uživaju. Divno dete, lep su par i samo mogu da kažem reči hvale - ponosno priča ona, dok je raspoložen za priču bio i komšija.

- To su toliko pošteni, radni i vredni ljudi da vam ja rečima ne mogu opisati. Porodica drži do tradicije, domaćinstva. Sinovi su od malih nogu bili uz roditelje, slušali ih, cenili i poštovali svoje. Verujte, primer svima - rekao je meštanin za gorepomenut medij.

I na lokalnoj pijaci svi znaju za porodicu Gudelj.

- Kako da ne znamo. Gledamo kad Nemanja igra, a gledali smo mu i oca. Na njega je onako brz i vispren na terenu. Videli smo kad je bio ovde. Eno, onde se slikao sa ljudima. Svi su ga prepoznali, a on nije skidao osmeh s lica. Nije dugo bio ovde. Verujte, časna i poštena porodica - kazala je prodavačica na pijaci, a novinari su pronašli i prijateljicu Nemanjine majke iz škole.

- Odrasle smo zajedno u Policama. Divna žena. Požrtvovana majka i borac. Znamo se, ali se dugo nismo videle. Tako je to kad se završi škola, svako svojim putem, a ona je prava žena i dama uvek bila. Ako je ikad sretnete, pozdravite je. Recite Sloba Bodiroga, setiće se - poručila je ona za isti list.

Izvor: Kurir.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još