NE PODNOSE LETO: Koji horoskopski znaci jedva čekaju da prođe sezona vrućina?

Tamniji ten, lepršava odeća i boravak na otvorenom, uz ležanje na plaži nisu za svakoga. Deo nas obožava, ali neki se ne bi složili sa tvrdnjom da je leto najlepše doba godine.

Nije svima leto pojam ležernosti i ispijanja kafica na suncu - za mnoge je to najgore doba godine. Proverite koji znakovi bi radije da zima traje duže.

Strelac

Oni više vole zimu, što nije čudno pošto Strelac definitivno vlada u zimskim mesecima. Radije udišu sveži zimski vazduh i nose vunene kapice nego šešire. Idealan dan im donosi uštipke i kuvano vino, sneg i razne zimske aktivnosti na otvorenom. U njima uživaju u potpunosti, pa se radije prepuštaju aktivnostima na nižim temperaturama.

Devica

Zbog svog perfekcionizma, Device nisu lude za visokim temperaturama jer im one smanjuju produktivnost. Ležanje na plaži smatraju beskorisnim i suvišnim, pa se često kriju od sunčevih zraka. Vole da budu tačne, zato im letna ležernost i opuštenost baš i ne pristaje.

Ovan

Beskrajno ih živciraju autobusi bez klime i izuzetno niska temperatura u supermarketima. Takođe, ne voli tu usporenost i lenjost, sve mu to smeta, zato je Ovan jedan od znakova koji takođe čeka nešto hladnije dane, koji ga vraćaju u pogon.

Izvor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još