BIVŠA ZADRUGARKA PRESAVILA TABAK: Anđela Đuričić tužila Zvezdana Slavnića i televiziju "Pink"

Anđela Đuričić odlučila je da tuži Zvezdana Slavnića zbog fizičkog nasilja u "Zadruzi 6", a televiziju "Pink" zbog protivpravnog lišenja slobode, piše "Hype".

Podsetimo, Anđela se juče na svom Instagram profilu obratila putem video-snimka.

- Dobar dan svima, želela bih da se obratim svim ljudima koji me podržavaju, koji su me podržavali i koji me možda ne podržavaju, ali prate moj profil i prate sva dešavanja koja se dešavaju meni već proteklih osam meseci. Hvala vam puno što me podržavate i šaljete mi podršku koja mi je zaista potrebna u ovim trenucima. Mislila sam da mi je potrebnija dok sam bila u "Zadruzi", ali tek kada sam izašla i postala svesna dešavanja oko mene, shvatila sam koliko mi je vaša podrška bitna, jer sve što se dešava oko mene ne prestaje, postaje samo gore iz dana u dan - istakla je Anđela.

Đuričićeva je konstatovala da je dobro, odnosno da se oporavlja.

- Znači mi ova zajednička borba, jednim delom sam i sama zaslužila jer je svako sebi kriv za svoje postupke. Mnogo puta sam rekla: "Da, kriva sam". Stala sam iz svojih postupaka, što nikako ne znači da se može vršiti linč na meni. Odlučila sam stati na kraj svemu tome, rekla sam već da su svi mediji (većina), i pojedinci tuženi – istakla je Anđela.

Anđela kaže da je posao koji radi ispunjava.

- Deluje dobro na mene. Krenula sam svojim putem, neću dozvoliti da me unište, iako stalno pokušavaju. Ljudi koje sam smatrala prijateljima su mi najviše zabijali nož u leđa. Uvrede na svom profilu ne dozvoljavam, takvi odmah idu na blok listu. Laži o meni i mojoj porodici neću dozvoliti i za to će da ide posebna tužba, za sav ovaj organizovani kriminal. To mi je drugi posao kojim se bavim pored svog. Krenuo je treći svetski rat, bez povratka! Najveći problem i meta medija Srbije je postala Anđela, samo jer se iskreno zaljubila. Vidimo se na sudu svi zajedno - poručila je Anđela.

Izvor: Hypetv.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Pogledajte još