HAOS U STUDIJU: Otac Anite Stanojlović uključio se u emisiju "Narod pita" i poručio joj da ne podržava njen brak sa Jovanom Tomić Matorom (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila je sinoć učesnike "Zadruge 6" Anitu Stanojlović i Ivana Marinkovića. U emisiju se u jednom trenutku uživo uključio Anitin otac, Dejan Stanojlović koji ne živi sa porodicom godinama.

- Za mene je ovo jedno veliko poniženje, ja sam otac, imam petoricu sinova i ćerku - rekao je Anitin otac Dejan.

- Ti imaš samo tri sina, nas ne treba da računaš jer ti sa nama ne živiš toliko dugo - rekla je Anita.

- Govorim ovo kao otac i kao deda unuka kojeg ima, a ja njega nisam video toliko dugo zbog tebe. Ćerko, da ti kaže nešto tvoj otac. Ja nikada nisam mrzeo tebe i tvoju braću, a odnos mene i tvoje majke je nešto drugo. Nikada te nisam uvredio, i mnogo mi je teško sve ovo što proživljavam, i nikada neću da ti dam odobrenje za to što si uradila, nikada neću biti pristalica toga - rekao je Anitin otac.

- Nisam ti ni tražila odobrenje, ti ne živiš sa mnom od moje četvrte godine, ti si mene sada ovde nazvao, a nisi me zvao nikada da me pitaš kako sam. Nisi me nazvao nikada, mama je uvek bila tu. Koliko ti mojoj mami duguješ novca za moju braću - upitala je Anita oca.

- 200 hiljada dugujem, ja nemam stalan posao, ali to nema veze sa tobom. Ja nisam sa tobom u kontaktu otkako si bila u braku sa onim muškarcem sa kojim imaš dete. Svi znamo kakav je njen bivši muž, posle svega, kada moja bivša supruga nije znala gde je, ja sam znao i vratio je kući. Ja sam tebe vodio na more, a ne tvoja majka - govorio je Dejan.

- Ti ne znaš kada je moj rođendan, kada su rođendani moje braće? Ja nemam oca, moj otac je mene ostavio, a da to nisi uradio. Ja znam kada je tebi rođendan. Rođen si 3. februara, a ti ne znaš ko sam ja - dodala je Anita.

- Ti sve radiš zbog popularnosti, dete ti nije bitno. Ne znaš gde je - govorio je Anitin otac.

- Ja ne pamtim kada sam ga videla, meni su rekli da promenim prezime, njegova sestra i majka i ja sam to hvala Bogu sada uradila. Njegova majka je klela moju majku dok je bila u trudnoći - rekla je Anita.

- Moram da kažem, svaka čast Matoroj, ali ja sam protiv toga. Bog je stovori Adama i Evu, Anita ima sina, ona je imala brak iza sebe, a nijedan čovek ne može da podrži takve brakove - govorio je Dejan.

- Reci kada su ti deca rođena - govorila je Anita.

- 18. novembara - rekao je Dejan.

- Tada je rođendan njegove majke - rekla je Anita i poziv sa njenim ocem je završen.

Nakon ovog poziva, Aniti je stigla poruka od majke. Voditeljka je pročitala poruku u kojoj je Anitina majka otkrila kako je Anitinom ocu sve bilo bitnije od njih:

- Ne nerviraj se, ništa nisi slagala, njemu je sve bilo bitnije od vas, počev od golubova, fudbala, kockanja, prokockao je sve. To je smrad koji ne zna kada ste rođeni. Zago*novao se svuda, pa sad beži jer svima duguje, možda hoće preko tebe da uđe u "Zadrugu" da bi se čupao iz kockarskih dugova. Ja sam krv propi*ala zbog vas troje, sama i nikada mi niko pomogao nije, a on bolje da spremi alimentacije koje duguje da ne bi ponovo išao u zatvor zbog istih dela. Odrekao te se kada si bila sa Bojanom, jer ga nije bilo briga, a setio se sinova kada sam rekla da ću da ga tužim zbog alimentacija, da bi mene odobrovoljip. On je svoje vreme provodio u kockarnicama ili na fudbalu, dok vas nije na kolače vodio, a kamoli da vas obuđe.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još