PO DRUGI PUT: Vanja Živić izbačena iz "Elite" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Elita - Izbacivanje".

Nominovane takmičarke za izbacivanje ove nedelje bile su Miljana Kulić, Aneli Ahmić, Slađa Lazić Poršelina, Slađa Lazić Bošković i Vanja Živić.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je ukućankama pravila igre.

- Imate dole loptice i uzimaćete ih jednu po jednu, morate da lepezom prozvodite vetar kako bi srušili čašu - rekao je voditelj.

Video pogledajte OVDE.

Nakon završene igre, Tanasijević je saopštio rezultate glasanja i otkrio ko napušta šimanovačku Belu kuću.

- Sada ćemo dobiti procente. Jedna osoba ima 51%, druga 35%, pa onda 10%, potom 3% i jedna učesnica ima 1%. Najviše glasova ima Miljana Kulić, pa Aneli Ahmić, treća je Slađa Poršelina, u "Eliti" ostaje Slađa Lazić, Slađa Bošković je takođe izdominirala, a Vanja Živić napušta "Elitu" - saopštio je voditelj.

Nakon što se pozdravila sa cimerima Vanja je otišla u studio kod Ane Radulović kako bi sa njom porazgovarala o svom učešću u rijalitiju.

- Šta se promenilo u kući? - pitala je voditeljka.

- U kući je ludilo, energija je naelektrisana, to je luda kuća, videćemo šta će biti. Ja ni o kome nisam promenila mišljenje i sve što sam rekla Ivanu i Bebici nisam promenila mišljenje. Mislim da će biti ludilo ovih dana, sigurno ne očekuju haos koji sledi zbog podele budžeta - rekla je Vanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još