STRAHOVALA SAM OD POROĐAJA: Tijana Milutinović progovorila o majčinstvu i otkrila ime svoje naslednice

Popularna voditeljka televizije "Pink" Tijana Milutinović pre nekoliko dana na svet je donela ćerku, a danas je, vidno raspoložena izašla iz porodilišta bolnice "Dragiša Mišović".

Nju je sačekao suprug Mihailo Milutinović, a voditeljka je za portal Pink.rs otkrila kako se oseća i kako je prošao porođaj.

- Osećam se super, kao što možete i da primetite. Sve je prošlo tako brzo. Zahvaljujem se svima u bolnici "Dragiša Mišović". Mislila sam da će biti nekih problema, s obzirom na to da je prvi porođaj u pitanju, ali na svu sreću, nije bilo - rekla je voditeljka i otkrila koje će ime nositi njena ćerka:

- Zvaće se Kiara. Znali smo da će biti devojčica, radili smo prenatalni test. Ja sma navijala da starije dete bude devojčica, a da posle dođe i brat, jer je tako i kod mene i kod Mihaila u porodici.

Tijana je otkrila i šta će prvo uraditi kada stigne kući.

- Ostaviću Mihaila i Kiaru da imaju svoj momenat. Ja sam sa njom već dan i po, tako da će se sada malo oni družiti. Ja ću se za to vreme istuširati.

Voditeljka emisije "Amidži šou" nedavno je izjavila da će Mihailo biti pravi Nikola Kojo iz filma "Mi nismo anđeli" u osnosu sa ćerkom.

- Problemi kreću kada počne pubertet, pa kada dođu simpatije i momci, imaće pune ruke posla. Ja ću stajati sa strane i posmatrati - rekla je kroz osmeh Tijana.

Milutinovićka je otkrila i da li joj nedostaje posao:

- Naravno, mi stalno komuniciramo u grupi, i bukvalno su oni odmah posle moje porodice saznali da sam se porodila.

Izvor: Pink.rs
Foto: tijana.stoisavljevic/Instagram

Pogledajte još