RASPORILI SU ME: Jeziva ispovest Milića Vukašinovića o zdravstvenim problemima sa kojima se suočio

Slavni roker Milić Vukašinović progovorio je o zdravstvenim problemima koji su ga umalo koštali života. Nekadašnji bubnjar "Bijelog dugmeta" i autor mnogih evergrin hitova folk muzike nedavno je završio u Urgentnom centru.

Milić se tada, nakon višenedeljne agonije, javio lekarima koji su nakon ultrazvuka utvrdili da mu je potrebna hitna operacija aneurizme na nozi. U međuvremenu, Vukašinović je operisan, te je pušten na kućno lečenje.

Legendarni roker sada je otkrio sa kakvim se problemom susreo, te kako teče oporavak:

- Upravo sam došao sa previjanja iz bolnice. Odmaram kod kuće sa mojom Suzanom. Bolje sam, ali oporavak je teži zbog mojih godina. Rana mi je stravično duboka, ogromna je. Imao sam aneurizmu na levoj butini uvećanu pet puta. Operacija je trajala četiri i po sata. Rasprorili su me, cela butina mi je razorena da bi mi ugradili veštačku venu. Umro bih za dva minuta da nismo reagovali na vreme. Još uvek trpim jezive bolove jer je sve sveže. Oporavak će trajati dugo. Ja sam kod kuće i nigde ne idem sem kod lekara na kontrolu i previjanje. Biće mi potrebno najmanje dva meseca nakon skidanja konaca da se moj organizam oporavi. Iza mene je pretežak period u životu.

Vukašinović je na javnoj sceni prisutan više od pedeset godina i može da se pohvali prijateljstvima koja traju i po nekoliko decenija. Milić je otkrio i to da li mu je neko od kolega sa estrade ponudio pomoć:

- Pomogli su mi mnogi. Brojni ljudi i moji veliki prijatelji sa estrade. Prvi je u pomoć pritekao Raka Marić, za njim i Perica Stojanović. Bane Lav takođe. Pokazali su se kao pravi lafovi kad su mi neopohodni. Suzana je bila sve vreme uz mene i ona mi je najveća podrška u životu - rekao je Milić za "Informer".

Autor: Nadlanu.com
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još