NAJVIŠE NA SVETU VOLE NOVAC: Aleksandra Nikolić i Filip Car lažirali raskid

Aleksandra Nikolić i Filip Car lažirali su raskid veze kako bi ona mogla da smuva starijeg biznismena koga su oboje tipovali zbog para. Pisanje o njihovom lažnom raskidu potvrdilo se sinoć u emisiji "Narod pita", gde je Aleks zvala Cara u toku sukoba sa Anom Ćurčić.

Pobednica "Zadruge 6" i njen dojučerašnji verenik navodno su prekinuli veridbu i sve planove koje su imali, a razlog je bila nesnosna ljubomora sa obe strane. Čim su se vratili iz Pariza, počele u navodne svađe, a onda je usledio i raskid. Nije izostala drama, pljuvanje i ružne reči. Ipak, izvor blizak starleti otkriva da je u pitanju dogovor između kontroverznog para.

- Aleksandra i Flip su sve smislili i samo budala bi mogla da im veruje da su raskinuli iz ovih smešnih razloga koje navode. Njih dvoje su se našli i oboje su namazani, koristoljubivi i najviše na svetu vole novac. Svesni su da je popularnost prolazna, da nema prihoda ukoliko ne uđu u sedmu sezonu, odnosno "Elitu", da će biti zaboravljeni i da će isplivati neki drugi likovi. Svesni da kao par teško mogu da profitiraju. Njima je spontano iskrsla šansa koju nikako nisu želeli da propuste. Car je odmah u svemu video mogućnost da završi poslove koje je planirao, između ostalog, da sredi jedan sprat na kući u Crikvenici, kako bi on i Aleks mogli da budu sami, odvojeni od njegove porodice - počinje priču muška osoba bliska nekadašnjem učesnike Zadruge iz Hrvatske, pa nastavlja:

- Njih dvoje su nedavno bili turistički u Parizu, kako bi se odmorili od svega. Tamo su upoznali jednog biznismena poreklom iz Novog Sada, koji u Francuskom gradu poseduje bogatstvo. On ih je oboje pratio u "Zadruzi", i želeo je da ih upozna i počasti ih. Izveo ih je nekoliko puta na neke ručkove i večere i odlepio je za Aleks. Car je to primetio i odmah mu je sinula ideja kako da iskoriste gospodina koji se pokazao kao veoma galantan, a nije ni krio kakav biznis ima, i da je težak milione. On i Aleks su se dogovorili da ona krene da piše poruke tom bogatašu i da izvuče pare od njega. Kada je matori rekao da neće ništa sa njom dok ima dečka i to su rešili - nastavlja izvor blizak rijaliti paru, a onda na kraju razgovora otkriva i kako su uspeli da ga nasamare.

- Svesni da preko društvenih mreža sve brzo plane, i sve se sazna, počeli su da plasiraju priču kako je došli do svađe. U sve su upetaljili i Anđelu Đuričić, koja je baš tada došla u Crikvenicu da snimi emisuju sa Carem. Napravili su svađu i raskid da bi Aleks uspela da smuva matorog tajkuna iz Pariza i uzme mu pare. Biznismen je presrećan i već je počeo da se otvara kada je novac u pitanju. Nije ni takao Aleks, a nema čak ni govora o tome kada bi njih dvoje mogli ponovo da se sretnu, ali on je toliko odlepio za njom. Njemu je čast što je ona ostavila Cara zbog njega, i što može da joj ostvari njene želje. On Aleks šalje novac, poklone i sve što mu ona zatraži. Filip i Aleksandra se čuju preko telefona i oboje trljaju ruke zbog zajedničke prevare koju su napravili - završava prijatelj Filipa koji je želeo da ostane anoniman.

Izvor: Republika.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Pogledajte još