SAVETI ZA DAME: Kakav pedikir je u trendu ovog leta?

Pastelni tonovi, biserni efekat, šljokice, obrnuti francuski... Mnogo je trendova u manikiru koji su zavladali ovog leta. Toliko opcija koje se bez problema mogu nositi i na nogama.

Boja, sjaj i drugi ključni detalji ove sezone "odevaju" naša stopala sa više stila nego ikada. Obratite pažnju na ove predloge.

Četiri letnje pedikir ideje

Postoji nekoliko ideja pedikira koje ćete želeti da isprobate. Pokažite nokte u svojim najboljim sandalama ovog leta. Koju god od navedenih ideja da odaberete - nećete pogrešiti.

1. Sjaj bisernog efekta je trend koji je počeo sa "glaziranom krofnom", ali u trendu je verzija koja je mnogo bisernija i sjajnija.

2. Francuski pedikir je jedan od onih klasika koji se ističe. Sada su u trendu nokti koji su "Barbie" verzija jer je osnovni premaz mnogo šareniji od golih nijansi koje se obično biraju.

3. Efekat četke je dizajn pogodan za većinu boemskih i festivalskih posetilaca. Radi se o stvaranju efekta poteza četkicom na bazi boje, uglavnom električno plave. Veoma često se kombinuje sa boho šik izgledom.

4. Sedefasto u plavoj boji je još jedan letnji ideal. Sa efektom sjaja, pojačava plavu boju do njenog maksimalnog sjaja.

Izvor: Najžena.alo.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još