ZANIMLJIV POKAZATELJ ŽENSKOG KARAKTERA: Šta intimna frizura otkriva o njenoj vlasnici?

Kako bi naši intimni delovi tela bili uredni, redovan deo naše rutine o brizi tela je i depilacija bikini zone.

Ali kako je intimna frizura i sredstvo zavođenja, mnoge dame imaju precizno definisanu sliku onoga što se krije ispod gaćica.

Prirodna frizura

Reč je o klasičnoj depilaciji koja je bila vrlo popularna osamdesetih godina, a odnosi se na odstranjivanje dlačica jedino oko bikini zone, odnosno onih koje ne želimo videti na plaži izvan uglova kupaćeg kostima. Takva frizura opisuje ženu koja voli prirodnu lepotu i praktičnost pre svega. Skromna ste osoba koja zna šta hoće i ne voli da privlači previše pažnje.

Trougao frizura

Ovaj tip depilacije spada u najčešću intimnu frizuru koja depilacijom osim prepona i bikini zone obuhvata veći deo dlačica i na intimnom delu i ostavlja prirodni trougao. Ovaj tip depilacije opisuje dinamičnu ženu koja voli promene, ali istovremeno i sigurnost. Reč je o moralnoj osobi koja se samo ponekad voli da se poigra sa seksepilom.

Čiroki frizura

Kao što i samo ime kaže, ova intimna frizura je linija čija debljina zavisi od želje dame, a najpopularnija je bila devedesetih godina. Nakon depilacije, dlačice ne ostaju prirodne dužine, već se skraćuju. Takav način depilacije otkriva otvorenu i komunikativnu osobu koja se ne boji promena i novih životnih prepreka, voli avanture, ali sve u granicama.

Brazilka

Brazilska depilacija podrazumeva uklanjanje svih intimnih dlačica. Ovo je trenutno jedna od najpopularnijih depilacija koju osim ponosnih vlasnica koje za lepotu trpe popriličnu bol vole i pripadnici jačeg pola. Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele da ga dodatno istaknu. One znaju šta žele i na koji način da dođu do svog cilja.

Izvor: Ženski magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još