KAKO GA SE SAD NE PLAŠI?! Miki Đuričić žestoko prozvao Anu Ćurčić (VIDEO)

Voditeljka Ana Radulović sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila bivšeg učesnika "Zadruge 6" Mikija Đuričića.

- Dobro veče Miki, za tebe nije potrebna posebna najava. Čula sam da je tvoja porodica spremna za proširenje. Da li uživaš u ulozi oca? - pitala je voditeljka Mikija.

- Mene kad neko pita šta sam po zanimanju, ja kažem Miki Đuričić. Jeste, spremamo se i stvarno uživam u roditeljstvu i dosta sam se promenio, nemam više vremena za gluposti - rekao je na samom početku emisije Miki.

- Kada si zvao u emisiji u kojoj je gostovala Ana, da li ti je čudno što se tako ponela - pitala je voditeljka.

- Kuma je pričala da ju je Zvezdan maltretirao, što je Ana porekla. Dosta stvari nije logično. Ana je obrazovana i sve, pa zato. Tvoj instinkt majke ti ne bi dozvolio da živiš sa takvim čovekom. Neosporno je da se Zvezdan loše poneo prema njoj i on me dosta razočarao. Ana da je ušla i rekla sve kao na kraju, ja bih je prvi podržao, a ne da mu šalješ tortu i sve. Hajde da je istina sve za Zvezdana, ali šta ćemo sa kumom koja te podržavala? Ja je citiram: "Eh, da smo ušli zajedno šta bismo mi radili Maji". Privatno me ne zanima, ali komentarišem jer sam bio učesnik. Ima i snimak gde kaže da ako uđe, Kija Kockar će biti mala beba - rekao je Miki i dodao:

- Ja sam prvi ustao i rekao Zvezdanu da mi više ne može biti drug posle izdaje Ane, a nju da li je poneo rijaliti - ne znam. Sad ovo što radi, je dosta nelogično. Ušla si u rijaliti i napala devojku koja te je spasila manijaka umesto da je upozoriš.

Gledateljka Anđelija sa Novog Beograda imala je pitanje za Mikija.

- Dobro veče, pozdrav svima. Miki čestitam ti na prinovi. Nazvala sam jer je Miki dosta realan, međutim prošlog puta nije bio dovoljno obavešten o dešavanjima između Zvezdana i Ane. Miki, Zvezdan je na početku Anu izvrnuo sa krevetom čim je počela da priča loše o njemu, čak je i pljuvao. Ne treba reći da je on nasilnik kad smo mi to i u rijalitiju videli - započela je gledateljka.

- To se slažem, ali zašto napada Anđelu i priča o propalim planovima. Šta mu zameram, on je nju prevario i trebalo je posle da ćuti. Po mom mišljenju, dobro je što se ovo sve desilo u rijalitiju i da se spasila. Možda se malo pogubila jer je bila konfuzna u par navrata. Čemu torta, čemu pismo, čemu žal za svim kad je znala kakav je. Kako ga se sad ne plašiš posle svega? Kako joj napolju to ništa nije smetalo. Kako je pustila decu da žive sa tim čovekom pod istim krovom - rekao je Miki.

- Zašto Ana ne želi da odgovara u emisiji na pitanja koja se njoj ne dopadaju? - pitala je voditeljka.

- Ja mislim da njoj to ništa nije smetalo što sad navodi. Mene bi moja supruga ostavila odmah da sam radio stvari koje je radio Zvezdan, mislim na kriminal. Ana nije primitivna, pa je nelogično da nije mogla da ga se oslobodi dok je bio na robiji četiri godine. Ona je imala planove sa njim, a znala je kakav je i još žali i napada Anđelu što joj ga je preotela - rekao je Miki i nastavio:

- Ako vam se desi da vas muž ili žena prevari, vi priđite toj trećoj osobi i častite je jer vas je spasila. Kerić je rekao da bi voleo da ima devojku kao Anđela, a ona ga je toliko oplela samo zbog toga da bi se na kraju smuvala sa 20 godina starijim dečkom. Držala je nivo i glumila Lejdi Dijanu da bi se ispostavilo da je ona sve ovo iz "Zadruge 6". Ja sam u prošloj sezoni sa Matejom video koliki je ona manijak. Moralisala je svim živima, a na kraju šta je uradila? Rasturila brak, otela tuđeg muža. Ona je jedno veliko razočaranje, ne zbog javnog seksa, nego zbog lažnog predstavljanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još