UDAJOM ĆU REŠITI SVE PROBLEME: Katarina Živković progovorila o ljubavnom životu

Pevačica Katarina Živković često se susreće sa negativnim komentarima na društvenim mrežama. Kako sama kaže, trudi se da na njih ne reaguje, međutim, za one koji se tiču njenog naglaska i rodnog grada Leskovca, ističe da su "jadni".

- Susrećem se sa tim, naravno, kao i većina javnih ličnosti. Najgori komentar ne postoji jer ih ne shvatam lično, ljude koji me vređaju takođe ne poznajem jer uglavnom pišu sa lažnih profila. Svesna sam sebe i ne stidim se apsolutno ničega što sam u svom životu ili karijeri uradila, šta više, ponosna sam na sve do sada što sam postigla. Čudni su mi, da ne kažem jadni, negativni komentari koji su vezani za moj grad, odakle dolazim, za moj akcenat, mislim, pričamo o gradu, o geografskom području, zašto neko ima uopšte potrebu da vređa i negativno komentariše na osnovu toga odakle ste. Eto, to mi nikada neće biti jasno - rekla je pevačica i dodala da proste i vulgarne komentare momentalno blokira.

Živkovićeva je nedavno otkrila da njena majka, ali i ona, priželjkuju da se uda, ali da se još uvek nije pojavio onaj pravi.

- Meni je najbitnije da je taj neko dobar čovek i to je to, ostalo su finese. Što se udaje tiče, samo o tome razmišljam i jedva čekam da se udam, mislim da ću udajom rešiti sve svoje probleme, a i vama konačno sa rasporeda skinuti pitanje koje mi iz godine u godinu neumorno postavljate - rekla je Katarina.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: katarina_zivkovic_official/Instagram

Pogledajte još