UKRASITE STOPALA: U trendu su nanogice

Modni trendovi su se ponovo konsultovali sa prošlošću i ovoga puta vratili nanogice u fokus. Ovi trendi modeli nanogica osvajaju leto i poželećete da ih kombinujete uz sve.

Jedan od najboljih dodataka vašem autfitu za plažu ili za svakodnevni izlazak je svakako nakit, a među njima i nanogice. One izgledaju fantastično, a možete se poigravati sa raznim dizajnima. Svejedno da li ćete staviti nekoliko njih u skladu sa boho stilom ili ćete se odlučiti za jednu elegantnu, one će svakako biti zanimljivi dodatak. Saznajte koji modeli su u trendu.

Nanogice sa leptirima

Svejedno da li ste ljubitelji srebrnog, zlatnog nakita ili volite letnju igru boja, nanogica sa leptirićima je savršeni dodatak. Uostalom, možda ćete imati osećaj da letite sa svakim korakom koji načinite.

Morski motivi

Nanogice sa morskim zvezdama i školjkama su svakako poželjan nakit u letnjim mesecima. Nosite more sa sobom na svakom koraku.

Srebrni lanac

Nanogice nalik na lance su ponovo u trendu, ali u malo svedenijem obliku i u srebrnim varijantama. Ovaj nakit ćete svakako lako uklopiti uz sandale i štikle.

Nanogice sa cvetnim motivima

Naravno, ovo je neizostavan detalj s obzirom na trend ruže i cvetnih dezena u svetu mode. Srećom, ovde postoji veliki niz modela, pa budite kreativni sa odabirom cveta.

Nakit sa srcima

Srca skoro nikad ne izlaze iz mode. Veoma su romantična i elegantna, pa ako se spremate za dejt, znate kakav nakit da odaberete uz omiljene cipele.

Biserne nanogice

Još jedan morski model su svakako nanogice sa bisernim ukrasima. Ukoliko želite da ostavite utisak, idealne su za noćne romantične šetnje.

Sirena nanogice

Naravno, mermaidcore trend je još uvek u jeku, pa tako su poželjne i sirena nanogice. Odaberite zeleno-plave nijanse ili jednostavno simbol sirene i uživajte u letnjim šetnjama.

Naravno, ukoliko vam se dopada više nanogica možete ih nositi sve odjednom, naročito ako su sve povezane sa istom temom poput mora. U svakom slučaju, imate slobodu da budete kreativni i učinite da ovaj nakit zablista na vašim stopalima.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još