SINOVI NISU FASCINIRANI MOJIM POSLOM: Sanja Kužet progovorila o privatnom životu i odgajanju naslednika

Nakon gašenja televizijskih kamera, voditeljka Sanja Kužet je posvećena majka i supruga kojoj je porodica na prvom mestu.

Kužetova je ponosna na svoje sinove na koje je prenela ljubav prema sportu, i dok se stariji sin bavi košarkom, mlađi trenira fudbal i obožava "Crvenu zvezdu", te se sa nepunih pet godina odvojio od roditelja i brata, kako bi sa timom išao u kamp u Bugarsku, što je voditeljka svojevremeno teško podnela.

- Moj mlađi sin je opsednut "Crvenom zvezdom", trenira fudbal i živi taj fudbal 24 časa dnevno. On je sa nepunih pet godina otišao u kamp od sedam dana sa svojim timom. Tu se uopšte nije postavljalo pitanje da li je on sposoban za tako nešto, ja sam bila u čudu, šta me je snašlo, jesi porastao, ali baš toliko da si mi brzo porastao. Međutim, to je stvar karaktera, on je to želeo, mi smo njegovu želju prepoznali i da sve to bude još čudnije – sedam dana ga apsolutno nismo čuli. Zato što bi se verovatno rastužio na kraju dana kada bi me čuo, onda bi cela koncepcija tog kampa bila poljuljana i na savet svih trenera bilo je kao: "Hajde bolje bez telefona, mi ćemo vam davati izveštaje". I on je jednostavno takav. U Bugarskoj su bili sedam dana. Ja sam to preživela samo zahvaljujući njemu, jer sam mu verovala i verujem mu i danas, da je ta njegova želja ogromna. I zato nisam imala dilemu, jer bih znala da bi bio mnogo tužniji da sam mu tako nešto uskratila zbog moje nesigurnosti. Tako da moram da osluškujem dete, ja možda nisam bila spremna na to, ali on jeste. Ja sad ne verujem da sam to proživela, ali jesam - otkrila je voditeljka koja uspešno odoleva svim izazovima i preprekama na koje nailazi kao majka.

- Nema šta, osluškujem i njega i starijeg sina, moramo to da radimo sa našom decom, moramo mnogo puta da se prilagodimo mi njima, ali smo tu da im usadimo one prave vrednosti koje nose iz kuće, gde god da se nalaze, i da znaju da imaju svoj dom. A dom uopšte nije jednostavno izgraditi, tu treba mnogo vremena, volje, ljubavi - objasnila je ona.

Sanja je otkrila i kako njeni sinovi reaguju na njenu popularnost.

- U principu to su muška deca, tako da oni zaista ne mogu biti fascinirani kada se mama pojavi, oni mene doživljavaju kao svoju mamu i to je meni najnormalnije, oni sa tim žive i rastu, jedino im je neobično kada se vratim sa snimanja, pa me u kućnom izdanju vide sa šminkom i frizurom. Eto, to umeju da prokomentarišu.

Izvor: Grand
Foto: sanja_kuzet/Instagram

Pogledajte još