SCENE SU JAKO RUŽNE, SUPRUGA SUZANA ME NEGUJE: Milić Vukašinović otkrio detalje zdravstvenog stanja

Milić Vukašinović i dalje se nalazi u bolnici gde je primljen zbog otežanog disanja.

Kako je ranije rekao imao je vodu u plućima, a sada je otkrio da je sve prouzrokovala bakterija koju je dobio nakon operacije aneurizme u nozi.

- Ovo je treća boljka s kojom se suočavam. Bila mi je voda u plućima, to su rešili, teško sam disao, imao sam problem sa srcem. Sve to je prouzrokovala ta, ne znam kako se tačno zove, bolnička bakterija - rekao je čuveni roker.

Na pitanje kako sada diše, rekao je:

- Sad super dišem, još uvek imam masku, prate se parametri. Nikada nisam imao problem ni sa disanjem ni sa srcem, sada se eto sve izdogađalo. Bakterija izaziva dijareju, ne može se to kontrolisati. U organizmu ništa ne ostaje, sve prolazi kroz njega. To su jako ružne scene i zbog toga i nisam želeo da ostajem u bolnici, već sam otišao kući da me žena Suzana presvlači.

On navodi da veruje da će sve biti u najboljem redu jer je u odličnim rukama lekara i medicinskih sestara.

- Kod kuće sam dehidrirao, zbog toga je srce počelo otežano da radi. Sve će se iskristalisati, bakteriju će ubiti, sve će se vratiti u normalu. Doktori su sjajni, kao i medicinske sestre. Mene sada jedino noga boli, ali će za taj oporavak biti potreban duži vremenski period - kaže na kraju Milić Vukašinović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: vukasinovic_milic/Instagram

Pogledajte još