NAPISALA SAM KNJIGU DA NE BI SNIMALI LAŽI O MENI: Neda Ukraden otkrila koja pevačica bi trebalo da je glumi u filmu o njenom životu

Pop zvezda Neda Ukraden progovorila je o svom bogatom životu i uspešnoj karijeri.

Pevačica je otkrila da li nastupa na svadbama.

- Biti pozvan na nečiju svadbu je veliko zadovoljstvo. Neće vas zvati neko na svadbu ako vas ne voli. Već zato što vas ceni i poštuje, a niko nije gadljiv na to. Eto ja imam sreću da imam te koncerte. Dođem na taj program i idem kući. Možda je manje para nego ovi što su na tim tezgama koje su pune bakšiša, ali tako je to - istakla je pevačica.

Neda je nedavno izdala knjigu o svom životu, a sada je podelila svoje misli o mogućem filmskom ostvarenju zasnovanom na njenom životu.

- Ja sam svoj život stavila na papir upravo zbog toga što će nekome možda nekad pasti na pamet da ekranizuje moj život. Kao što znate sada se time bave ljudi koji poštuju i ne poštuju istinu o nekom pevaču ili poznatoj ličnosti. Vrlo se iskrivljeno prikazuju razni segmenti života što glavnih aktera, što sporednih. Pa da se ne bi dodavalo i pričalo o mom životu na način koji nije istinit, ja sam to napisala i rekla istinu - kazala je pevačica i dodala:

- Za glavnu junakinju, odnosno, da mene glumi predlažem Ninu Badrić. Ona je meni fizički slična i dobro peva. Nisam joj rekla nikada za tu ideju. Kad god se vidimo ja joj kažem: "Gde si, kćeri moja?", jer kao da sam je rodila.

Izvor: Kurir.rs
Foto: neda.ukraden/Instagram

Pogledajte još