BIO JE KOD NAS NA PORODILJSKOM: Miljana Kulić progovorila o raskidu sa Nenadom Macanovićem Bebicom (VIDEO)

Voditeljka Ana Radulović sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila učesnike "Zadruge 6" Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu.

Telefonskim putem u emisiju se uključio gledalac iz Novog Sada.

- Dobro veče ovde Nikola iz Novog sada, pozdrav za sve. Miljana, do juče si pričala da voliš Bebicu, čemu sad to pljuvanje? - započeo je gledalac.

- Apsolutno ga ne pljujem nego pričam istinu o onome šta je radio sve ovo vreme a vidim da Vi verujete da sam lagala tako da nema potrebe da vam objašnjavam. Sve je lagao, rekao je da ne zna ko sam ja pre ulaska, a i te kako je dobro znao - počela je Miljana.

- Ja sam tebi rekao da je manipulator, je l' istina? - uskočio je Zola.

- Sve je uradio sa namerom i glumio je godinu i nešto dana. Ja sam temperamentna žena, a on me mračio i prevario me - kazala je Kulićeva.

- Kako samo vas ljudi varaju, a vi nikoga niste prevarili? - rekao je Čolić.

Usledilo je novo uključenje.

- Dobro veče, ovde Bogdan, pozdrav za sve. Ja nisam za to da se te privatne stvari iznose, ali Miljana da li je istina da ti založiš telefon pa da ga Bebica potom vraća? - rekao je gledalac.

- Opet fan Ivana Marinkovića. Nenad "Skraćani" ništa nije vraćao i plaćao, već moji roditelji. On je živeo kod nas 2 godine, bio na porodiljskom i održavao trudnoću. Moja mama je njegovom najboljem prijatelju davala novac za te autobuse i posle toga je zanemario posao i u dogovoru sa tim prijateljem je prevario moju porodicu koja je samo htela da mu pomogne da ne završi u zatvoru. Sa svojom majkom je posle isplanirao sve jer kod svog oca nikada nije radio i proneverio je veliku količinu novca. Podstanar njegove mame nam je sve rekao, da planira da se vrati u taj stan, to se dešava otkad je uzeo taj novac - rekla je Miljana i nastavila:

- Posumnjala sam kada prvi put nije hteo da krenem sa njim, uzela sam telefon od drugarice i poslala poruku njegovoj mami i pitala je u njegovo ime da li sam zaboravio punjač na šta je ona rekla da nije. Ja sam ga sačekala i pitala gde je bio i ušao je u evidenciju poziva. Uvek sam ja sa njegovog broja pisala njegovoj majci da ispadne da se interesuje.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još