PEVAČICA REKLA "DA" MLADOM PILOTU: Tanja Savić tajno se verila u Egiptu?!

Pevačica Tanja Savić iznenadila je javnost nakon što je pokazala novog dečka, pilota Muhameda Mukija Bešića.

Iako se mesecima šuškalo da je 11 godina mlađi Muhamed osvojio njeno srce, što je i sama pevačica potvrdila u martu, kada je priznala da je zaljubljena, ona ipak nije želela da otkrije njegov identitet. Sve do sada.

Kako piše "Kurir", Tanja se na ovaj korak odlučila jer ju je Muhamed zaprosio na romantičnoj večeri u Egiptu, gde se trenutno nalaze na odmoru sa njenom decom. Ona je odmah rekla "da" mladom pilotu, iako se i dalje nije zvanično razvela od bivšeg supruga Dušana Jovančevića.

- Tanja već nekoliko dana uživa na odmoru u Egiptu. Tamo je otišla sa dečkom i decom nakon naporne letnje sezone. Ona i Muhamed su u vezi od početka godine. Bilo je tu i raskida, jer su se i njegovi i njeni roditelji protivili toj vezi zbog razlike u godinama, ali i zbog toga što je on druge veroispovesti. To posebno smeta Tanjinoj majci Živani, koja za njega ne želi ni da čuje. Tanju to više ne brine, jer je sigurna u svoju ljubav, a posebno joj je drago što su ga njena deca prihvatila. Svi se odlično slažu - priča izvor blizak paru, pa otkriva detalje romantične veridbe u restoranu luksuznog rizorta:

- Muhamed je odlučio da jedne večeri iznenadi pevačicu i da je zaprosi baš tu, u Egiptu. Prsten je kupio pred sam polazak iz Beograda i sakrio ga u kofer među svoje stvari. Zaprosio ju je na romantičnoj večeri. Tanja se oduševila i odmah je rekla da pristaje. Problem je samo što je ona još uvek zvanično udata za Dušana, koji joj neće tako lako dati razvod. To je sigurno. Kad to bude rešila, odmah će se udati za Muhameda, u to nema sumnje. Fotografija koju je objavila na Instagramu nastala je baš te večeri nakon prosidbe. Ako malo bolje pogledate, videćete dijamantski prsten na njenoj ruci. Bila je sva u belom, baš je sijala. U dogovoru sa njim, rešila je da konačno prizna da su u vezi i da se ne kriju, jer će uskoro i zvanično postati muž i žena.

Inače, Tanjin novi partner Muhamed Muki Bešić ima 27 godina i po zanimanju je pilot. Poreklom je iz Bosne i Hercegovine, ali već dugo godina živi i radi u Americi. Kao i svaki pilot, obožava putovanja, što se lako može zaključiti po njegovom profilu na Instagramu, a pored aviona, veliku strast gaji i prema jahtama i skupim četvorotočkašima.

Savićeva je u martu ove godine sama priznala predstavnicima medija da je zaljubljena, srećna i ispunjena u ljubavi.

- Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proleće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac, od kog sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne - pohvalila se tada Tanja medijima, a njen bivši muž Dušan Jovančević i majka Živana Savić burno su reagovali kada se saznalo da je u pitanju mlađani Muhamed.

Izvor: Kurir.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još