VEOMA SMO PONOSNI NA NINU: Ivan Bosiljčić progovorio o odnosu sa ćerkom i njenim interesovanjima

Nova sezona emisije "Premijera - Vikend specijal" startovala je juče na programu televizije "Pink". Ekipa emisije boravila je u Crnoj Gori, te su u njoj uradili nekoliko intervjua.

Jedan od njih bio je sa popularnim glumcem Ivanom Bosiljčićem, koji je leto proveo radno.

Ivan se osvrnuo i na ćerku Ninu koju je dobio u braku sa pevačicom Jelenom Tomašević.

Kako je Bosiljčić rekao, prošlu godinu je obeležilo njeno interesovanje za folklor. Nina je već bila na prvoj turneji, te je glumac izjavio da ga njena zrelost potpuno iznenađuje.

- Jelena više strepi za nju, definitivno. Mi smo stvarno imali sreće da imamo pitom odnos sa detetom. Nema potrebe za strepnju, često kažem Jeleni. Ja sam slab na nju. Nina sada kreće u šesti razred. Ima dobro društvo u školi. Prija joj sistem, folklor, muzička škola. Dopada mi se što ona voli da se vraća u svoj grad, eto i sada posle mora... Jako se raduje svemu - rekao je Ivan, pa otkrio šta misli o tome ukoliko Nina poželi da krene maminim ili očevim stopama:

- Ako smo izdržali da je ne isforsiramo na folklor, nego pustili da sama to izabere, onda stvarno nema potrebe bilo šta raditi na tu temu. Izrazito je talentovana i za glumu i za pevanje, i mi ćemo je, naravno, podržati u svemu.

Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

Izvor: Pink.rs
Foto: jelenatomasevic_official/Instagram

Pogledajte još