GLUMAC DOBIO DETE SA DRUGARICOM: Andrija Kuzmanović postao otac

Andrija Kuzmanović (39) pre mesec dana postao je otac, piše "Kurir". Glumcu je njegova bliska prijateljica rodila sina, a u želji da zaštiti privatnost svojih najbližih, nije želeo da govori na ovu temu, te samo njemu bliski ljudi znaju da se ostvario kao roditelj.

Andrija se upravo iz tog razloga nije dugo zadržavao na filmskom festivalu u Sarajevu. On je želeo da vreme provede s tek rođenom bebom, te je otkazao sve obaveze i intervjue.

Kako kaže izvor, Andrija i majka njegovog deteta nisu nikad bili u vezi. Oduvek ih je povezivalo prijateljstvo, a u jednom trenutku između njih se javila strast. Kad se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o detetu, iako nisu u ljubavnom odnosu.

- Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. S majkom svog deteta poznaje se ceo život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno - kaže izvor blizak Kuzmanoviću.

- Ne komentarišem svoj privatni život - kratko je poručio glumac za "Kurir".

Andrija Kuzmanović često je isticao da želi da ima veliku porodicu i da je na putu da je uskoro osnuje.

- Kad neke stvari rešiš sam sa sobom, lako ćeš ih rešiti i sa svima drugima. Priželjkujem sebi porodicu, o tome sam toliko puta govorio. U mom poslu moraš da radiš previše, da zaboraviš na kuću i na porodicu, barem trenutno u mojoj situaciji, da bi mogao da živiš lepo i kako si priželjkivao ceo život. Odricanje je veliko, naravno dođe i nagrada neka, kako materijalna tako i duhovna. Sigurno se ne bavim glumom da bih bio milioner. Naravno, voleo bih da jednog dana to postanem od mog posla, ali znamo gde živimo i svesni smo toga. Tako da mogu i da postanem, ali moram da radim toliko da ne viđam nikog - izjavio je pre nekoliko godina za medije glumac.

Andrija Kuzmanović proslavio se ulogom golmana Milovana Jakšića Jakše u filmu "Montevideo, bog te video". Pre rođenja naslednika, 5. juna proslavio je 39. rođendan, a kum mu je kolega Nenad Heraković. On se nikad u javnosti nije pojavljivao sa svojim izabranicama, te se o njegovom ljubavnom životu malo zna. Samo je jednom u junu 2021. godine priznao da je zaljubljen, ali detalje nije otkrivao.

- Jesam, jako sam zaljubljen, ljubav je nešto što nas pokreće. Često sam bio tužan zbog ljubavi... Nikad se ne zna, možda svadba bude idućeg leta - rekao je Kuzmanović tada, ali do te priželjkivane svadbe nije došlo.

Izvor: Kurir.rs
Foto: andrijakuzmanovic/Instagram

Pogledajte još