VESELJE ZA VIŠE OD 500 ZVANICA: Otkriveni svi detalji glamurozne svadbe Katarine i Darka Lazića

Pevač Darko Lazić danas će u crkvi reći sudbonosno "da" svojoj izabranici Katarini. Njih dvoje će se venčati u Darkovom rodnom mestu Brestaču, u hramu Svetog apostola Gavrila.

Ono što je svima privuklo pažnju jeste to što se Darko i Katarina venčavaju u sredu, kada se po običajima posti na vodi, zbog čega se oglasio Hram u kojem će se odviti sveta ceremonija.

- On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki - koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza - tvrde iz crkve za medije.

Da je Darkova svadba po svemu neobična i drugačija od ostalih govori i činjenica da će se on i njegova žena nakon venčanja provozati u automobilu koji podseća na spejs-šatl, a u pitanju je Lambordžini kabriolet, čija cena iznosi vrtoglavih milion evra.

Nakon čina crkvenog venčanja i vožnje skupocenim automobilom, mladenci će svoje veselje zajedno sa gostima nastaviti u luksuznom restoranu u Pećincima. Lista zvanica broji čak 520 gostiju, a među njima našla se i Darkova bivša supruga Ana Sević, sa svojim sprugom Danielom Nedeljkovićem.

Darko je nema sumnje želeo da napravi svadbu godine, pa je zbog toga samo na dekoraciju potrošio 50.000 evra. U sali u kojoj će se održati veselje postavljen je svetleći tunel koji vodi do mladenačkog stola. Cela sala je od poda do plafona ukrašena belim cvećem, koje se može naći i na stolovima. Celokupni izgled prostora dodatno su upotpunili zlatni tanjiri, kao i zlatni escajg.

Kako navode mediji, Darko je pre par dana plakao od uzbuđenja zbog svadbe i crkvenog venčanja, koje će mu biti prvo takvo zavetovanje pred Bogom, s obzirom na to da se sa prethodnom suprugom Anom nije venčao u crkvi.

Izvor: Informer.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još