KAJEM SE, MNOGO SAM POVREDILA DEJANA: Dalila Dragojević iskreno o bivšem suprugu i planovima za budućnost

Dalila Dragojević bila je gost najnovijeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" u kojoj je pričala o svom rođendansnkom slavlju, novom poslovnom angažmanu na RED televiziji, i novom rijalitiju "Eliti" koji je sinoć počeo na TV "Pink".

- Bilo je prelepo na slavlju, ekstra smo se proveli. Godine su me naučile da budem pametnija, da ispravim neke greške iz mladosti... Najviše se kajem zbog moje greške koju sam napravila u "Zadruzi". Na nama je da ispravljamo i da ne dozvolimo sebi da nikad više ne pogrešimo. Na greškama se uči. Najbitnije je da sam ja borbena i da ne posustajem... Mene je ljubav mnogo koštala. Plašim se da je to ostavilo pečat na mene - rekla je Dalila.

Voditeljka je otkrila u kakvim je sad odnosima sa roditeljima i kakve je uspomene vežu sa kuću u Šepku gde je živela sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem.

- Uvek se osećam savršeno kad odem kod mojih, tamo sam najopuštenija. Super smo sad svi porodično. Moj otac navija za to da se vratim tamo da tamo živim. Razmišljala sam da usvojim dete, ako se za nekoliko godina ne ostvarim kao majka, ne bežim od toga da usvojim dete, a ako se desi da dobijem svoje, neka rastu zajedno i to je to. Završena je kapija, moja mama je tamo i Tedi... Na početku mi je bilo teško kad sam se vraćala, tamo je Tedi, uspomene... Naravno da me sećanja vežu za Dejana, ja sam samo s njim u toj kući živela. Kad bih upoznala nekoga kog bih zavolela, ne znam da li bih imala srca da ga odvedem tamo. Mene za tu kuću ne mogu ružne uspoemne da vežu, samo lepe, ja tu nisam patila... Život ide dalje. Moj otac voli Dejana i za njega će on ostati broj jedan. Iako se Dejan poneo prema njemu kao da mu je on naneo neko zlo, a ne ja. Ne pita on mene za Dejana, nekad se našali... Kajem se naravno za neke stvari, dosta sam povredila Dejana, ali s druge strane, želim mu sreću, čujem da je srećan i drago mi je. Nisam se zaljubila, jesam se provodila za sve pare. Ne mogu više, niti imam snage da ispratim to - rekla je Dalila.

Bivša zadrugarka koja je danas napunila trideset godina, progovorila je i o novoj emisiji koju će voditi na RED Televiziji.

- Ja sam potekla iz ove kuće i najveći pečat sam ostavila sa "Zadrugom". Nekako je to ostalo vezano za moje ime. Dobila sam posao. Na RED televiziji ću voditi emisiju tri puta nedeljno, radi se o rijalitiju. Biće zabavno. Ja se trudim u svom poslu i radim sa željom da napredujem. Tu neće biti greške, daću sve od sebe da svaka emisija bude gledana - izjavila je ona, a onda je progovorila o zaradi na TikToku:

- Ne mogu tačno da kažem koliko mesečno zaradim. Moraš i ti nekad da ulažeš i ne možeš okvirno da znaš koliko zarađuješ. Imaš ljude koji ne "giftaju" druge, to je čist profit, a za nas koji dajemo, drugačije je.

Dalila je prokomentarisala i o nov projekat televizije "Pink" - "Elitu" koja je sinoć počela:

- Mislim da je uživo mnogo lepše. Ja sam u petu sezonu "Zadruga" ušla kao prvi učesnik. Bojim se da će oni to tamo uništiti. Svaka čast kako je sređeno. Dopada mi se koncept da žive u dve kuće. Zanima me ko će tu da radi, kako će ko da se spaja. Krenuće polako grupice da se formiraju. Poznajem dosta učesnika. Poznajem Marka Đedoivća, sa Matorom sam okej. Od ovih novih, ne mogu da se setim da li poznajem nekoga. Poznajem Nikolu Lakića iz jednog rijalitija.

Izvor: Pink.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još