GLAMUROZNO VESELJE ZA ODABRANE: Otkriveni detalji svadbe Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilji

Venčanja Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Beogradu navodno neće biti. Čitava ceremonija biće organizovana u Španiji krajem decembra kada Gudelj ima pauzu.

Kako su mladenci rešili umesto dve svadbe napraviće jednu, koja će biti neviđeno luksuzna. Na nju će biti pozvano 50 ljudi. Od toga sa Anastasijine strane porodica Ražnatović u koju spadaju njena majka Ceca, tetka Lidija sa porodicom, zatim brat Veljko i snaha Bogdana i Anastasijinih sedam-osam prijatelja, među kojima će biti i kuma. Gudelj zove svoju porodicu i saigrače iz kluba.

Svadbeno veselje navodno biće održano u jednom od najluksuznijih hotela u Sevilji čija je sala već zakupljena za kraj decembra.

- Anastasija za svoje goste iz Beograda organizuje avion i oni će svi dobiti avio karte i nekoliko dana smeštaja u hotelu u kojem će biti i organizovano svadbeno veselje. Naravo, u to nisu uračunati Ražnatovići koji finansijski mogu sve to da podnesu, već njeni prijatelj koji nemaju novca za toliki trošak - rekao je izvor za "Skandal".

Oni će na tom veselju obaviti građansko venčanje i tada će Anstasija i zvanično uzeti prezime Gudelj. Kako piše ovaj list, pevačica već uveliko traži venčanicu.

Neće biti klasična venčanica već haljina koja će podsećati na venčanicu. Anastasija razmišlja čak i o tome da svoju haljinu koju će nositi tog dana za nju specijalno dizajnira neki poznati svetski dizajner. Dok Nemanja trenira, ona bira i njemu odelo za svadbenu ceremoniju. Mladenci će se nekoliko puta i presvući tokom svadbenog veselja, a Anastasija će na raspolaganju imati čak i tri haljine.

Što se tiče menija, osim tradicionalne španske kuhinje, pevačica je želela da gosti koji su iz Španije imaju priliku da probaju srpsku kuhinju pa će zbog toga iz Beograda put Sevilje nekoliko dana pre venčanja poći i dva šefa kuhinje koji će se baviti isključivo spremanjem hrane koja je tradicionalna na našim prostorima.

Porodice Ražnatović i Gudelj se mladencima ne mešaju u svadbenu organizaciju i navodno su pre nekoliko dana dobili obaveštenje da krajem decembra nemaju nikakve planove kako bi se svi okupili i proslavili venčanje Anastasije i Nemanje.

Izvor: Kurir.rs/Skandal
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još