ZEZAMO SE KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO: Nataša Šavija oprostila batine Stefanu Kariću (FOTO)

Nataša Šavija, početkom maja optužila je učesnika rijaliti programa "Zadruga" Stefana Karića da joj je naneo teške telesne povrede.

Karić je pritvoru proveo 30 dana i protiv njega je pokrenut sudski postupak.

Nataša je, do sada, opominjala koliko je bitno govoriti o nasilju nad ženama i osuditi isto, a juče je svojom objavom na društvenoj mreži Instagram šokirala javnost.

Naime, Šavija je sa pratiocima podelila obaveštenje da se sa Karićima pomirila i da je oprostila batine.

- Samo da razjasnim situaciju između pomirenja Osmana i mene, pošto je mnogima čudno i nejasno. Dakle, čovek mi ništa nije uradio, nije prisustvovao, niti nagovorio da to uradi, čak je rekao da je bio prisutan da ne bi dozvolio da dodđe do bilo kakvog fizičkog obračuna između nas, tako da nema razloga da ga mrzim i da se prepucavam sa njim. On je otac dečka koji mi je ovo napravio i kao roditelja ga razumem zašto je želeo da odbrani svoje dete. Ja bih isto uradila. Napravili smo cirkus od nečega što nije za to. Sebe smatram civilizovanom trenutno (do sada me je držao bes), a sad jedino što želim je da vratim svoj pređašnji izgled i mir. Verujte, ne kaže se za džabe ono da treba praštati, gajiti bes u sebi uopšte nije dobro i ovim pomirenjem sam osetila neko olakšanje, čak i ćaskamo o nekim desetim temama, zezamo se kao da se ništa nije desilo. Čudna situacija, ali to je zdravo! Eto i Stefanu opraštam sve, šta je bilo, bilo je, ali i dalje stojim pri tome da treba da odgovara za svoje postupke, što od sad prepuštam sudu, a ne sebi, ljudima i medijima (uz dužno poštovanje). Sve ostaje isto, jedino više nema mržnje i tako je najbolje i najzdravije, a to savetujem i vama - napisala je poznata starleta.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: natasa.savija/Instagram

Pogledajte još