JAVNO SE IZVINJAVAM NATAŠI ŠAVIJI ZBOG SVEGA ŠTO SE DOGODILO: Stefan Karić progovorio o incidentu sa poznatom starletom i otkrio da je ponovo zaljubljen

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Stefan Karić poslednjih nekoliko meseci u centru je skandala nakon što ga je Nataša Šavija optužila da ju je pretukao.

Od tada Karić je u ilegali i nije davao izjave za medije, sve do sada.

Stefan je sad odlučio da progovori o odnosu sa Šavijom nakon svega.

- Odvikao sam se od kamera, prijalo mi je da budem izolovan od svega. Osman se angažovao oko svega, nadam se da će nastaviti i ove sezone i da će biti voditelj radija i u ovoj sezoni. On to vrlo dobro radi i nadam se da će nastaviti da radi to što voli. Verujem da nekima nedostajem, prija mi tempo života i uživam sad stvarno - kaže Stefan i dodaje:

- Posle svega ne želim da se podsećam i da se vraćam u neki užasan period. Mnogo sam toga preživeo i pretrpeo i videćemo sve na sudu i nadam se da će uskoro sve to početi. Imali ste priliku da vidite snimak i tu se vidi šta se sve dešavalo. Ne želim da prolazim kroz sve to. Smirile su se strasti, mi najbolje znamo i čekamo da sud presudi pravedno i onako kako treba. Nisam osetio nikakvu neprijatnost. Nikad nisam imao situaciju da mi neko priđe i da mi kaže nešto. Niko mi ništa ružno nije rekao za četiri godine koliko sam u medijima aktivno.

Mnogi su osudili njegovog oca Osmana Karića što je stao uz njega.

- Svaki roditelj je na strani svog deteta, naravno da moj otac ne podržava nikakav vid nasilja. Naravno da mi je zamerio što sam joj uzvratio šamar, nije dobro i nije normalno, ni džentlmenski. Ne opravdavam sebe nijednog trenutka, tako se desilo... Nije mi se nikad tako nešto nije desilo i naravno da se kajem što sam to uradio. Nisam imao nikakav kontakt s njom posle toga da se nešto pogrešno ne protumači. Ja joj se i ovom prilikom javno izvinjavam zbog svega što je bilo. Mi se znamo nekoliko godina unazad, videli smo se nekoliko puta i nismo bili u vezi. Prve godine kad smo se upoznali bili smo nešto neobavezno. Nisam znao da je takva u nekim situacijama, stojim pri tome što se desilo - otkriva Karić i dodaje:

- Čekamo da dobijemo poziv za sud, možda i kroz nedelju dana bude to. Mi nismo u kontaktu, ali Osman je došao preko TikToka valjda u kontakt, ne znam da li je ona poslala poruku. Ona nikakav novac nije dobila, svašta se nagađalo.... Nije ni tražila, ni dobila novac. Nisam ni znao šta se dešava, video sam u novinama da je Osman stupio u kontakt s njom. Trebalo je da se vide i da imaju neke lajvove na TikToku. Ne plašim se suočavanja s njom na sudu, nemam čega da se plašim - rekao je bivši zadrugar i progovorio o novoj ljubavi.

- Čuvam devojku samo za sebe i mislim da je to današnja sreća. Verujte mi da ću se dobro kriti sada. Dosta mi je štetilo do sada što sam bio u medijima sa devojkama. S obzirom na to da mi se ova veza desila spontano ne mogu da kažem da li je ludi kamen brzo ili daleko. Uživamo, spontani smo i videćemo. Ona nije deo javnog sveta - rekao je Karić, a onda se prisetio svoje najveće ljubavi.

- Smetaju mi neke naslovi koji su bolesni, samo mi znamo kako je bilo i šta je bilo, samo ja znam šta smo sve zajedno prošli. Nisam se baš dugo čuo s njenima. Samo sa bratom. Ona je bila deo mog života, bila mi je prva ljubav... Često odem da zapalim sveću i to ću celog života raditi. Meni su te neke slike uvek u glavi, mnogo puta je sanjam, to su neki realni snovi, to je kao neko predskazanje. To će mi uvek ostati urezano u glavi. Ostaće mi to u glavi kao nešto lepo za šta smo se borili - otkrio je Stefan, a onda progovorio o aktulenim dešavanjima u "Eliti".

- Janjuš je odlepio za njom, on Jovanu koristi da pravi ljubomornom Aneli, igra igru. Aneli je tip njegove devojke, ona zna šta radi... Ona radi sve što radi Stanija, ne misli uopšte na njegovo dete... Ne može niko da oduzme nešto tek tako, a da li se ona zaljubila to ne znam. Duhovit je Janjuš i šarmantan, ima to nešto na šta padaju devojke... Mislim da će Janjuš zauvek voleti Maju i da će mu biti rak rana. Iznenadili su me, mislio sam da će taj brak brzo pući. Anita je mlada, a Matora je teška. Zajedno su, skladne su i želim im svu sreću. Ja se nadam da će opstati. Uvek se vadimo na zatvoren prostor, ali to je isto kao napolju.

Izvor: Pink.rs
Foto: stefan._.karic/Instagram

Pogledajte još