Petrović: Verujem u Simića i Milivojevića!

"Gledajući kvalifikacije za Ligu šampiona, primetio sam izvanredne igre Simića. Čak je postigao i dva gola", naglasio je Petrović na konferenciji za novinare.

On smatra da su Simić i Milivojević veoma interesantni igrači, koji u svakom slučaju zaslužuju da dobiju priliku u nacionalnom dresu.

"U situaciji kada su Biševac i Vidić pod znakom pitanja, mislim da dovođenje dvojice mladih igrača nikako ne može da škodi", ocenio je Petrović.

Petrović je istakao da je i Milivojević fudbaler sa ozbiljnim potencijalom, dodajući da je u pitanju mladi igrač koji "zna fudbal".

"Vidić i Biševac su povređeni i njihov nastup je pod znakom pitanja", naglasio je Petrović i napomenuo da se još očekuju konačne dozvole njihovih klubova za nastupe u predstojećim kvalifikacionim utakmicama.

Petrović je najavio da su male šanse da Vidić zaigra protiv Italije, objašnjavajući da bi u Mančesteru više voleli kada bi se Vidić tamo u potpunosti oporavio.

"U Mančesteru imaju malo nepoverenja kada je Vidić u pitanju, jer nije dugo igrao. Ukoliko ne bude igrao protiv Italije, sigurno će protiv Slovenije biti u prvoj postavi", poručio je Petrović.

Kvalifikaciona utakmica protiv reprezentacije Italije na programu je 7. oktobra na stadionu Crvene zvezde, a biće preduzete posebne mere bezbednosti, pošto je UEFA taj duel ocenila kao meč visokog rizika.

FoNet

Pogledajte još