TAJNO VENČANJE: Anđelka Prpić udala se za izabranika Marka Žugića

Anđelka Prpić udala se u tajnosti juče, 8. septembra, za svog izabranika Marka Žugića, sa kojim je u maju dobila ćerku Čarnu.

Venčanje je obavljeno u tajnosti, a da će par reći sudbonosno "da", znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustvovali svečanom činu.

Svadbeni ručak, glumica i njen suprug organizovali su na nesvakidašnjem mestu.

Dok se svi poznati trude da venčanje, svadba i proslava budu što luksuzniji, Anđelka je dvadesetak najbližih odvela - na pijacu!

Kako piše "Telegraf.rs", gosti su ručali u jednom lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između "strit fuda" i restorana.

Lokal je postao prepoznatljiv po tome što gosti u njemu mogu da uživaju u bašti i da jedu tek spremljeno pečenje i domaći hleb sa "močom", ali i da ne budu "zakinuti" za kvalitetne šampanjce.

Ono po čemu je ovaj lokal juče ličio na mesto na kojem se organizuje svadbeni ručak jesu lampice svuda po lokalu, kao i dugi beli stolnjaci preko malih stolova.

Inače, venčanju i proslavi prisustvovali su najbliži prijatelji i porodica. Od poznatih tu su bili voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, te glumica Anja Mandić.

Podsetimo, glumici je ovo drugi brak. Umetnica je nedavno postala glavna tema medija, kada se saznalo je njen novi izabranik nekada bio najbolji prijatelj njenog bivšeg muža Daria Prpića sa kojim ima sina Jakšu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: andjelkap/Instagram

Pogledajte još