SVETSKA SENZACIJA MEĐU KVIZOVIMA U SRBIJI: Marija Kilibarda vam nudi 10.000 evra i ima samo jedno pitanje

Posle ogromnog uspeha šoua "Holivudiranje" sa Nikolom Đuričkom, UNA TV najavljuje još jednu koprodukciju sa svetskom kućom NBCUniverzal Formati, koji čine deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe, iz čije bogate produkcije pravo u Srbiju stiže popularni kviz "Jedno pitanje" koji će se emitovati od 14. septembra, svakog četvrtka u 22 sata na UNA TV.

Ovaj fantastični kviz je očarao publiku od samog početka emitovanja u Velikoj Britaniji, te nema sumnje da će i gledaoci UNA televizije porodično i sa nestrpljenjem iščekivati, gledati i neposredno učestvovati u zanimljivom i neobičom izazovu koji će lično postavljati jedna od omiljenih voditeljki širom regiona - Marija Kilibarda.

U svojoj bogatoj medijskoj karijeri Marija se prvi put, ali veoma uspešno, susreće sa ovakvim tipom šoua, te zato lepa voditeljka s razlogom jedva čeka reakciju publike:

- Autentično, porodično, pristojno, pitko, edukativno i u isti mah zabavno. Tako bih opisala kviz na kome smo vredno radili proteklih meseci, a koji će konačno, od 14. septembra, i publika UNA televizije biti u prilici da vidi. Verujem da će sve generacije u jednom domu uživati uz "Jedno pitanje". Genijalna stvar je ta što će takmičari za tačan odgovor na samo jedno pitanje, moći da osvoje ogromne svote novca. Više nego u bilo kom drugom TV formatu. Za mene, poslovni izazov kakav sam dugo priželjkivala. Mesto gde mogu da upoznajem običan, divan, raznolik svet. Da istaknemo njihove sposobnosti, znanja, spretnosti, ali i da čujemo divne životne priče. Nedostajala mi je televizija. Moja velika ljubav. Iznova imam onu staru želju da se gledaocima predstavim u najboljem izdanju. Verujem u svoj produkciono - kreativni tim. Verujem u sebe. A znamo svi da su želja i ljubav krila za velika dela. Spremna sam za let, a nadam se i vi! – kaže Kilibarda.

"Jedno pitanje" nije klasičan kviz! Pored znanja koje je potrebno da se osvoji novčana nagrada od čak 10.000 evra, neophodna je intuicija, malo sreće, ali i neizostavna pomoć voditeljke.

Pravila su jednostavna: Takmičarski par od voditeljke dobija jedno pitanje i 20 odgovora, gde će sistemom eliminacije, ali i uz Marijinu pomoć, pokušati da dođu do jedinog ispravnog odgovora. Ako takmičarski parovi uspeju da savladaju sve korake koji su pred njima, čeka ih vredna nagrada u iznosu od 10.000 evra.

Najkvalitetniji i bogat programski sadržaj sinonim je UNA televizije koja i ove jeseni priprema samo najbolje za svoje gledaoce. Na radost publike, UNA TV nastavlja saradnju i sa svetski renomiranom kućom Sony, i u novom programskom konceptu donosi najlepša romantična filmska ostvarenja.

"Jedno pitanje" je emisija licencirana od strane NBCUniverzal Formata, koji su deo Univerzal Internacional Studija, divizije Univerzal Studio Grupe. Originalna verzija kviza emitovana je na Kanalu 4 u Velikoj Britaniji, u produkciji Chalkboard TV i Motion Content Group.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Promo

Pogledajte još