GLUMICA PONOVO ZALJUBLJENA: Milena Radulović u emotivnoj vezi sa Ognjenom Jankovićem

Glumica Milena Radulović na suđenje sa učiteljem glume Miroslavom Mikom Aleksićem, došla u pratnji roditelja, ali i sa dečkom Ognjenom Jankovićem, članom grupe "Beogradski sindikat", koji su joj ogromna podrška.

Auđenje je počelo u februaru 2022. godine, a do sada su svedočile četiri žrtve. Danas, Aleksić će se konačno suočiti sa Milenom Radulović, hrabrom glumicom koja je prva izašla u javnost i ohrabrila sve žrtve da prijave seksualno nasilje.

Milena je ispred Palate Pravde došla u pratnji dečka, Ognjena Jankovića, kojeg uglavnom i najčešće vezuju za "Beogradski sindikat". On kaže da je posle 23 godine postojanja grupe to već uveliko hobi. Nedavno je snimio prvi igrani film i smatra da se nije obrukao.

- Nisam odmah radio filmove, već reklame kao asistent režije. Radio sam sa prekaljenim rediteljima kao što su Aca Žuti ili Aca Bošković, koji je režirao "Poslednji krug u Monci", on je bio glavni za reklame, zatim Miloš Radović. To je jedna starija garda reditelja. A Miodragu Milinkoviću Debelom sam radio kao asistent. "Zlatni dečko" je moj prvi kontakt sa filmom - rekao je on svojevremeno.

Bio je i deo "Survivora", kako je svojevremeno ispričao za "Kurir".

- Radio sam "Survivor" 2008. godine, to je bio iznenadni poziv. Deset dana kasnije bili smo u avionu za Gvatemalu. To je jedan projekat zahvaljujući kojem sam proputovao celu planetu, gde čoveku turistički ne bi palo na pamet da ode. "Survivor" me je usavršio u profesionalnom smislu. Naučio me je vrhunskoj disciplini, kako da se snalazim ako imam neku želju da nešto snimim, a nemam tehničke mogućnosti, kako da se dovijam, ali da to opet ispadne kvalitetno. Tu sam prošao sve faze od pripreme, snimanja, montaže. Bio sam kreativni direktor tog projekta - rekao je on.

Foto: _bojaaana__/Instagram

Inače, Ognjen je bio u braku sa Bojanom Janković.

Ognjen i Bojana poslednji put su zajedno viđeni u javnosti u januaru 2022. godine, na premijeri njegovog filma "Zlatni dečko" u Beogradu, a navodno su se zvanično razveli u maju prošle godine. Par je zajedno proveo 15 godina, nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše navode o razvodu, a zajedno imaju ćerke Zoju i Iskru.

Izvor: Kurir.rs/Nova.rs
Foto: mileena_radulovic/Instagram

Pogledajte još