BORILA SAM SE ZA ŽIVOT DVADESET DANA, MISLILA SAM DA ĆE MI AMPUTIRATI NOGU: Maja Berović progovorila o zdravstvenim problemima sa kojima se suočila nakon porođaja (VIDEO)

Muzička zvezda Maja Berović jedno vreme nije bila aktivna na sceni, a dok su svi mislili da se umorila od posla, ona je preživljavala najveću životnu dramu.

O svemu što joj se izdešavalo na privatnom planu govorila je s knedlom u grlu u emisiji "Amidži šou".

- Nikada nisam bila osoba koja je preterano svoj privatni život, pogotovo lične probleme, iznosila u javnost. Naravno da su svi, pa i fanovi, pomislili da sam se samo umorila od muzike i svega toga što ona nosi. Zapravo, imala sam jedan ozbiljan problem. Mislila sam da ću možda čak, morati da odustanem od svog posla, muzike. Bezazlena stvar prerasla je u noćnu moru - počela je priču Maja.

- Imala sam malu ranu na svojoj nozi koja se kroz jedan kraći vremenski period inficirala i dovela me do stanje sepse, bukvalno su se 20 dana borili za moju nogu i život. To je bila bakterija streptokoka koja mi je napravila haos u nozi. Posle porođaja sam bila anemična, imala velike probleme s tim, moj organizam nije mogao da se izbori. Kulminiralo je tom velikom bakterijskom infekcijom, imala sam pet operacija u roku od dvadeset dana - prisetila se Maja s knedlom u grlu i dodala:

- Mi, ljudi, nekada zanemarujemo sitnice, a ne treba. Od obične, bezvezne stvari, može da se napravi problem koji nas dovede u životnu opasnost u kojoj sam ja bila. Mislila sam da nema izlaza. Razmišljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu... Sada imam samo dvadeset centimetara - ožiljak na nozi, i srećna sam zbog toga. Ožiljak je moja pobeda, ja tako gledam na to.

Izvor: Pink.rs
Foto: mayaberovicofficial/Instagram

Pogledajte još