LoOney za Nadlanu.com o koncertu Britni Spirs u Zagrebu!

Sigurno ne tako malo broj Beograđana uputio se u Zagreb na koncert Britni Spirs, kad, eto, nismo imali tu sreću da ona dođe i u Beograd. Pored Danijela Pavlovića koga smo pominjali u našem tekstu o spektaklu koji je pop princeza pripremila za Hrvatsku.

Među našim zvezdama koje su otišle da vide jednu svetsku zvezdu bio je r'n'b pevač LoOney koji ekskluzivno za Nadlanu.com prenosi svoje vrlo precizne i stručne utiske...

- Arena nije bila poluprazna. OK je bilo. Scenografija i igrači desetka, ali Britni je jedva odradila koreografiju, iako je bila odlično uvežbana. Kao i uvek, nije pevala ni ton. Jednu baladu je otpevala uživo ustvari, ali je bila stišana i imala je pojačane duplekse (kopije glavnog vokala). Ipak, sam koncert je manji spektakl nego onaj koji sam gledao u Budimpešti 2005. (mislim da je bilo te godine). Stare pesme su bile nesrećno remiksovane, a bilo je puno novih pesama koje ljudi evidentno nisu znali. Reakcija publike mlaka. Uglavnom su svi bili srećni što su je videli i što je došla, ali koncert kao koncert je bio bezveze u odnosu na Gagu ili Bijonse u Areni Zagreb. Za razliku od Beogradske arene, merchandise je posle koncerta išao k'o lud. Prodavali se CD-ovi k'o kokice, a kupovali su se i posteri i majice. U holu su delili semplere Britninog parfema. E da, karta je bila između 40 i 60 evra, kao i 100 evra za lože. To je previše para čak i za Hrvate.

S obzirom da je LoOney veliki fan Britni Spirs i poznavalac pop muzike, apsolutno verujemo u njegove utiske!

A evo i jednog Britni klasika, pesme kojom se vinula u visine šoubiznisa, koje su je na kraju i koštale normalnog života! Poslušajte "Baby One More Time" iz Arene Zagreb!

VIŠE O: Koncertu Britni Spirs u Zagrebu!

Pogledajte još