MOJI SINOVI ODRASTAJU OKRUŽENI LJUBAVLJU: Seka Aleksić iskreno o vaspitanju naslednika Jakova i Jovana

Svetlana Seka Aleksić pojavila se na jednom gradskom dešavanju i u razgovoru sa sedmom silom porazgovarala o deci ali i poslovnim planovima za budućnost.

Pevačica je priznala kako prolazi period navikavanja na polkazak u školu svog starijeg sina Jakova.

- Iskreno sam malo u šoku... Nisam se navikla da dete ustaje rano i ide u školu. Brzo su prošle te godine.... Sjajno je prihvatio školu, obožava je, crta, piše... Miran je tamo u odnosu na to kakav je kod kuće. Jovan kopira Jakova 24 sata. Oni su dečaci koji odrastaju u ljubavi i to je valjda ishod svega toga.

Kaže da je sin Jakov isti kao ona.

- On je apsolutno moja kopija što se tiče ponašanja i svega, rekla bih i po izgledu. A Jovan je na tatu. On je smireniji, plane u momentu, ali Jakov je totalno ja. I tvrdoglav je jako.

Aleksićeva je otkrila planove na polju karijere i rekla sa kojim problemima se susreće.

- Radim punom parom. Kad god sam rekla da ću biti u medijskoj pauzi, desi se nešto ovako, da ne mogu da budem. Sada trenutno pripremam novi album i moram vam reći da je jako teško naći dobre pesme. Ne bih rekla da ima nešto mnogo autora koji mogu da napišu dobre pesme. Ja volim da je pesma narodnjak i trenutno se borimo sa time moj tim i ja. Plan je bio da pesme izađu u decembru, ali će ipak izaći u februaru. Očekuje me jedan veliki projekat između ovog perioda i februara. Medijsku pauzu pravim upravo zbog albuma.

Izvor: Informer.rs
Foto: veljko_piljikic/Instagram

Pogledajte još