VODITELJKA MESECIMA KRILA LEPE VESTI: Olja Bećković postala baka

Olja Bećković, autorka i voditeljka kultne emisije "Utisak nedelje", nikad nije mnogo pričala o privatnom životu, ali znamo da je sin Luka Višnjić centar njenog sveta. Silom prilika podizala ga je sama, a nedavno ju je beskrajno obradovao kada joj je podario unuku.

Naime, Luka i njegova devojka Teodora pre nekoliko meseci dobili su ćerku. Redovno dolaze kod bake na Dorćol, a ona, kažu bliski izvori, devojčicu obožava.

Nema sumnje da je unela veliku radost u dom ugledne porodice. Tu je, naravno, i pradeda, čuveni književnik Matija Bećković.

Olja je imala 35 godina kada je ostala udovica. Uspešno je održavala balans između obaveza na poslu i onih oko sina, koji danas radi kao marketing-menadžer u jednoj agenciji.

- Sećam se kada su mi ga doneli, u porodilištu, rekla sam: "Zdravo, moj najbolji druže". To je bilo jedino što je silazilo s mojih usana. Danas, ja se ponosim Lukom. Imao je šest godina kada je ostao bez oca. Tada, u sekundi, jako je osetio tu dvostruku stvar: da hitno želi da postane muškarac i da neće biti mamin sin ni po jednom osnovu - ni mamin sin uopšteno, da smo najanonimniji na svetu, ali ni da je sin Olje Bećković. Izabrao je najteži put za tu borbu, ali mislim da je na određeni način uteran u to - izjavila je svojevremeno Olja.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: NOVA S - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još