Promocija knjige Santa Versaćea "Braća: Jedna italijanska porodica" u BIG FASHION šoping centru u Beogradu

Slavni i svetski poznat Santo Versaće stiže u Beograd! I to na promociju svoje knjige koja će dobiti srpsko izdanje te će biti izdata pod naslovom "Braća: Jedna italijanska porodica" (originalno "Fratelli: Una famiglia italiana"). Izdavač je Color Media Communications, a velika promocija biće održana u petak, 6. oktobra, u 18 časova u centralnom atrijumu tržnog centra Big Fashion.

Inicijatori i partneri na projektu su Aleksandar Đorđević i Kristina Egger ispred DeGorsi Luxury Consulting-a. Knjigu je prevela prof. dr Julijana Vučo.

Srpsku verziju knjige "Braća" su podržale ambasada Italije u Srbiji i Italijanski institut za kulturu u Beogradu. Ambasador Italije u Srbiji Nj.E. Luca Gori će se obratiti na početku događaja i otvoriti promociju knjige dok će sa autorom Santom Versaćijem razgovarati Aleksandar Đorđević (DeGorsi) i Duška Jovanić, novinarka.

Ova knjiga je ugledala svetlo dana na 25. godišnjicu smrti poznatog dizajnera Đanija Versaćea, rođenog brata Santa Versaćea, i iz pera autora može se videti velika ljubav i posvećenost koja je postojala između njih dvojice i snažan odnos koji su imali. Iako razdvojeni, njihova povezanost je besmrtna. Skoro godinu dana kasnije i srpska publika će imati priliku da čita i sazna kako je izgledao put do zvezda Santa Versaćea.

Ljubitelji mode, Versaće brenda i svi koji žele da među prvima imaju u svojim rukama knjigu "Braća" autora Santa Versaćea su pozvani na promociju i druženje sa autorom.

Foto: Promo

Pogledajte još