NE LJUTITE IH: Kakvu osvetu priprema svaki horoskopski znak kada je povređen?

Mnogi će krenuti na put osvete kada dožive veliku nepravdu u životu, a drugima je najbolja kada se "servira hladna".

Ako ste nedavno povredili nekoga, u daljem tekstu možete saznati na koji način će vam se ta osoba osvetiti.

Ovan

Ljudi rođeni u ovom znaku brzo se svete, bez previše razmišljanja. Njihova osveta je direktna, obično fizička ili verbalna, a zatim se odmah okreću novim stvarima u svom životu.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, pa kada odluče da uzvrate, to čine sistematično i metodološki. Njihova osveta može da bude dugotrajna, ali vrlo efikasna.

Blizanci

Oni koriste svoj oštar jezik za osvetu. Mogu biti majstori sarkazma i ironije te se rečima svete onima koji su ih povredili na isti način kako su i sami bili povređeni.

Rak

Rak je emotivan, pa je njegova osveta često povezana s emocijama. Koristi manipulaciju osećanjima ili izazivanje krivice u osobi koja ga je povredila.

Lav

Lavovi vole da su u centru pažnje, pa kad se svete, žele da budu sigurni da to svi vide. Njihova osveta je teatralna i dramatična, s ciljem impresioniranja i ostavljanja traga u društvu. Žele svima da pokažu šta se događa kad neko ugrozi njihov ponos.

Devica

Device su poznate po pažnji za detalje i analitičkom umu. Njihova osveta je promišljena, precizna i efikasna. Često je usmerena na slabosti osobe koja ih je povredila. Vole da koriste informacije od drugih kako bi postigle svoj cilj.

Vaga

Ona traži harmoniju i ravnotežu u svemu. Osveta je savršena za njenu uravnoteženost. Njen pristup je suptilan, često kroz manipulaciju i igru uma. Želi da osoba koja ju je povredila oseti istu bol kroz koju je i sama prošla.

Škorpija

Škorpije su poznate kao najintenzivniji znak kada je reč o osveti. Njihova osveta je duboka, strastvena i često jako bolna. Zadovoljiće se tek kad vide da je druga osoba potpuno slomljena.

Strelac

Osobe rođene u ovom znaku su slobodnog duha i optimistične, pa se često udalje od situacije pre nego što posegnu za osvetom. Međutim, ako odluče da uzvrate, to će biti iskreno i direktno. Za ljude koji su ih povredili, to može biti veoma bolno.

Jarac

Jarčevi su disciplinovani i ozbiljni, a njihova osveta je metodološka i planirana. Jarac će strpljivo čekati pravi trenutak, sve dok ne bude siguran da će njegova osveta sigurno uroditi plodom.

Vodolija

Inovativni su i jedinstveni, pa je osveta Vodolije nekonvencionalna i neočekivana. Koristiće svoj intelekt i kreativnost kako bi smislili originalne načine osvete.

Ribe

Ribe su empatične i osetljive, pa je njihova osveta ponekad pasivna. Često koriste suptilne načine da pokažu svoje nezadovoljstvo osobama koje su ih povredile. Oslanjaju se na vlastite emocije kako bi izazvale sažaljenje i krivicu kod onih koji su ih povredili.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još